A látványnál fontosabb lesz az odaadás

NB III-as történelmünk első mérkőzésére készülhetünk úgy, hogy a tabella éléről várhatjuk a kezdőrúgást. A pontvadászat 10. fordulójának hetes nyerő szériával futunk neki a tabella 14. helyén tanyázó Tállya vendégeiként, a hírek szerint nagyszerűen előkészített pályán.

Harcos ellenfélre számíthatunk

A megszokottnál egy nappal rövidebb idő állt a csapatok felkészülésére az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Az aktuális hétvégi program szombatra került a válogatott Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezője miatt, a mérkőzések egységesen 14.30 órakor kezdődnek. A meglehetősen jó passzban lévő csapatunk a szerencsés körülmények között bennmaradó Tállya otthonába látogat. Arra a kérdésre, hogy mit is kell tudni az aktuális ellenfélről, Vígh Ferenc edzőnkkel kerestük a választ.

Heti tipp párbaj

A kilencedik játéknap párharcai kapcsán két gólgyárosunkat, Székely Dávidot és Pataki Zalánt szólaltattuk meg, a korábbi páros tagjai közül pedig Fildan Calin 4, Constantinescu Marius 2 meccs végkimenetelét találta el.

Boldog születésnapot, Norbi!

Ma ünnepli 27. születésnapját csapatunk védelmének egyik oszlopos tagja, Benkő-Bíró Norbert, aki 1992-ben október 8-án látta meg a napvilágot Csíkszeredában.

A hetedik győzelemre hajtunk

Zsinórban hat győzelem lelki terhével lép pályára vasárnap csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó- bajnokság 9. fordulójában a Putnokot látja vendégül 14.30 órás kezdéssel. Legutóbb május végén találkozott egymással a két gárda, akkor Borsodban, emlékezetes csatában diadalmaskodtunk 7–1-re.

Boldog születésnapot, Kompos!

Ma ünnepli 45. születésnapját csapatunk gyúrója, Révész Zoltán, vagy ahogy mindenki becézi, Kompos. Az aranykezű masszőr tavaly nyáron került a klub kötelékébe, korábban pedig Nyíregyházán és Cigándon is dolgozott a helyi együttesnél.

Heti tipp párbaj

A kilencedik játéknap párharcai kapcsán a csapatkapitány, Fildan Calin és Constantinescu Marius mondta el véleményét, a korábbi páros tagjai közül pedig Achim Ádám 3, Achim Sebastian 1 meccs végkimenetelét találta el.

Óvatos ellenfélre számítunk

Borsodi hetek elé néz csapatunk. Sorrendben a Putnok, a Tállya és az Ózd lesz az ellenfél. Nyitásként vasárnap 14.30 órától az FC Putnok látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre, melyet tavasszal 7–1-re győztünk le idegenben, és éppen legutóbb aratta első őszi győzelmét. Hogy mit is kell róluk tudniuk a szurkolóinknak, arról Vígh Ferenc edzőnket kérdeztük.

Boldog születésnapot, Peti!

Ma ünnepli születésnapját csapatunk nyáron igazolt támadója, Karacs Péter.

Vizit a Nagyerdei Stadionban

A Magyar Kupa miatt kéthetes szünet után folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság. A Keleti csoportban a 8. forduló nyitányát vasárnap a csapatunk vívja az újonc DVSC II. otthonában. A találkozót 14 órától rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

Heti tipp párbaj

A nyolcadik játéknap párharcai kapcsán az Achim testvérek, Ádám és Sebastian mondta el véleményét, a korábbi páros tagjai közül pedig Karacs Péter 4, Kis Szabolcs 6 meccs végkimenetelét találta el.

Az Előre lesz a következő ellenfél

A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) pénteken kora délután kisorsolták a Magyar Kupa második országos körének párosítását, amely a megyei selejtezőket is beleértve, hivatalosan a sorozat hetedik fordulót jelenti. A legjobb 64 között 3 megyei együttes várta ellenfelét az október 30-i játéknapra.

Figyelemreméltó a „kis Loki” aktivitása

A Diósgyőr után a csoport másik élvonalbeli alakulatának „tarcsijával” is megmérkőzik csapatunk. A DVSC II. vasárnap 14 órától a Nagyerdei Stadionban fogad bennünket. Noha újonc alakulatról van szó, a „fakók” mindig megkülönböztetett figyelmet érdemelnek, amit az ellenfelek feltérképezésével foglalkozó edzőnk, Vígh Ferenc csak megerősíteni tudott.

Boldog születésnapot, Szabi!

Ma ünnepli 30. születésnapját csapatunk középpályása, Kis Szabolcs.

A negyedik őszi hevesi ellenfél jön

A labdarúgó Magyar Kupa 2019–2020-as kiírásában a 6. fordulóval, a 64 közé jutásért kezdőnek meg szombaton a főtáblás küzdelmek, amikor már mindegyik résztvevő bekapcsolódik a sorozatba. A finálét 2020. május 20-án, szerdán rendezik.

Nem lesz séta-galopp a vasárnapi meccs

A 7. forduló programja kerül előtérbe vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban. Csapatunk 16 órás kezdéssel a DVTK II. gárdáját látja vendégül a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. A négyes nyerő széria jótékony hatásaként az 5. helyről várhatjuk a találkozót, a borsodiak viszont éppen legutóbb, az Eger ellen szerezték meg első pontjaikat.

Egy felturbózott Diósgyőr érkezik

A bajnokság soron következő játéknapján, vasárnap 16 órától az élvonalbeli Diósgyőr fiókcsapatát fogadjuk. A borsodiak NB I-es alakulatánál a közelmúltban történt edzőváltás, és a frissen érkező Feczkó Tamás hét játékost is kitett az első keretből. A légiósok kivételével többekkel összefuthatunk a pályán közülük.

Hevesbe megyünk a kupa keretében is

A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) hétfőn délelőtt kisorsolták a Magyar Kupa első országos körének párosítását. Csapatunkhoz kegyes volt, hiszen elkerültük a kiemelést élvező élvonalbeli és NB II-es gárdákat.

Saját játékunkra kell figyelnünk!

Nincs megállás az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban, ahol a 6. játéknapra kisorsolt mérkőzéseket rendezik vasárnap. Csapatunk sorozatban a harmadik Heves megyei riválisa ellen lép pályára 16 órától Gyöngyösön.

Heti tipp párbaj

A hatodik játéknap párharcai kapcsán Karacs Péter és Kis Szabolcs mondta el véleményét, az előző heti páros tagjai közül pedig Popescu Robert 5, Ivicsevics Márk 4 meccs végkimenetelét találta el.

Egy harcos Gyöngyös vár majd ránk

A pontvadászat vasárnapi játéknapján a harmadik hevesi riválisunkat is letudjuk az őszi idényre. Hétvégi vendéglátónk a Gyöngyös lesz, amely öt hét után még nyeretlenül áll, legutóbb Egerben szenvedett vereséget a helyi rangadón. Edzőnk, Vígh Ferenc ott volt az ominózus találkozón, így naprakész lehet az aktuális ellenfélből.

A helyzetkihasználáson szükséges javítanunk

Az Eger hazai legyőzését követően az előttünk álló két vasárnapot Heves megyében tölti csapatunk. A Keleti csoport 5. játéknapján, vasárnap 16 órától az újonc hatvani alakulat vár a fiúkra, amely hozzánk hasonlóan ötvenszázalékos mérleggel áll 4 mérkőzés alapján.

Óvatosnak kell lennünk Hatvanban

Az Eger elleni hazai győzelmet követően, vasárnap egy újabb hevesi alakulat lesz a csapatunk ellenfele. A Hatvan otthonában szeretnénk újabb eredményes mérkőzéssel folytatni a két hete Pesterzsébeten elkezdett sorozatunkat, de az ellenfelek feltérképezéséért felelős edzőnk, Vígh Ferenc szerint közel sem lesz könnyű dolgunk.

Heti tipp párbaj

Az ötödik játéknap párharcai kapcsán Popescu Robert és Ivicsevics Márk mondta el véleményét, az előző heti páros tagjai közül pedig Fejes János 3, Katona György 5 meccs végkimenetelét találta el.

Az eredményességen lesz a hangsúly

Vasárnap ismét hazai pályán szerepel csapatunk, amely a bajnokság 4. fordulója keretében az Egert fogadja 17 órás kezdéssel. Az első három hét rangadói után hevesi hétvégék előtt állunk, hiszen szépen sorban mindhárom ottani riválisunkat letudjuk a bajnokság folytatásában.

Heti tipp párbaj

A harmadik játéknap párharcai kapcsán két új játékosunk, Fejes János és Katona György formált véleményt, az előző heti páros tagjai közül pedig Kinczel Ervin 5, Villand Róbert 4 meccs végkimenetelét találta el.

A „jól ismert” Egert fogadjuk

Hevesi vasárnapok következnek a csapatunk életében. Most hétvégén az Eger látogat hozzánk, amelyet tavaly még a riválisaink feltérképezését végző asszisztens edzőnk, Vígh Ferenc irányított. Kelően ismerhetjük tehát a következő ellenfelet, bár az állomány ott is jelentősen kicserélődött a munkássága óta.

Mentális téren kell javulnunk

Függetlenül attól, hogy mindkét fél csalódáskeltően kezdte a bajnokságot, igazi rangadóra van kilátás vasárnap, csapatunk harmadik őszi mérkőzésén is. A hét utolsó napján Pesterzsébetre látogatunk, ahol a legutóbbi bronzérmes fogad bennünket 17 órától.

Heti tipp párbaj

A harmadik forduló párharcai kapcsán Kinczel Ervin és Villand Róbert véleményét kértük ki, az előző heti páros tagjai közül pedig Vincze Ákos és Raducu Sorin egyaránt 2 meccs végkimenetelét találta el.

Masszív csapattal találjuk magunkat szembe

A bajnokság harmadik fordulója következik vasárnap, és csapatunkra a harmadik rangadó vár. Két sikertelenül megvívott csata után Pesterzsébeten lépünk pályára, a tavalyi bronzérmes ESMTK otthonában. Vígh Ferenc asszisztens edzőnket – aki az aktuális ellenfelekből készíti fel a fiúkat – arra kértük, foglalja össze, hogy az idei „Liza” mennyiben más, mint az előző évi?

Boldog születésnapot, Ádám!

Nagyváradon 1989. augusztusában ezen a napon látta meg a világot csapatunk tavaly nyáron igazolt szélső védője, Achim Ádám Sándor.

Boldog születésnapot, Zsombi!

Ma ünnepli 24. születésnapját csapatunk bal oldali szélsője, Lukács Zsombor Csongor.

Eredményes hazai rajtban bizakodunk

Már amikor a sorsolás napvilágot látott, akkor nyilvánvaló volt, hogy a csapatunknak pokolian nehéz dolga lesz a bajnokság első heteiben. Minimális vereséggel rajtoltunk a tavalyi ezüstérmes otthonában, de a hazai premier sem ígérkezik könnyebbnek, hiszen vasárnap 17 órától az a Cegléd látogat hozzánk, amelyet tavaly még az NB II-ben jegyeztek.

Heti tipp párbaj

A második forduló párharcai kapcsán két belső védőnk, Vincze Ákos és Raducu Sorin véleményét kértük ki, az előző heti páros tagjai közül pedig Lukács Zsombor 2, Bajnók Imre 4 meccs végkimenetelét találta el.

Masszív, jó csapat érkezik vasárnap

A Jászberény elleni idegenbeli nyitányt a Cegléd elleni hazai premier követi vasárnap. Nincs könnyű helyzetben csapatunk, hiszen a tavalyi ezüstérmes után az előző évet még a másodosztályban töltő Ceglédet fogadjuk vasárnap. Csillag László vezetőedzőt az ellenfélről és az ellene sikerre vezethető kulcsmomentumokról kérdeztük.

Rangadóval indul az új bajnokság

Vasárnap megkezdődnek a küzdelmek az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A nyitófordulóban csapatunk rangadót vív Jászberényben, az előző esztendő ezüstérmesével. Legutóbb tavasszal jártunk a Jászság fővárosában, és súlyos vereség lett a csata vége.  Most nyilván nem szeretnének ugyanabba a hibába esni, hiszen a nyári „vérátömlesztést” követően szakmailag még magasabbra igyekszünk tolni a lécet.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!
Nyitásként Lukács Zsombor Csongort és a visszatérő Bajnók Imrét kérdeztük az első játéknap párosításáról.