Újabb távozóink vannak

Bajnók Imre és Villand Róbert után újabb játékosok folytatják más egyesületnél a pályafutásukat tavasztól. Lukács Zsombor Csongor és Karacs Péter egyaránt a több játéklehetőség miatt távozik csapatunkból.

Vendégségben a Digi Sportnál

Csillag László vezetőedző, Boros Tibor szakmai koordinátor és Fejes János labdarúgó voltak Szombathy Pál műsorvezető csütörtöki vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Fokozott média érdeklődés

Csapatunk eredményes őszi bajnoki szereplése felkeltette az országos média érdeklődését.

Kusza visszatér Udvariba

Az idény zárását követően távozik csapatunk 26 éves középpályása, Bajnók Imre. A népszerű Kusza 2012-től hat évet húzott le gyarmati szerelésben, amikor 2018 nyarát Sárrétudvariba igazolt. A Hajdú-Bihar megyei I. osztályban 46 gólig jutott tavaly, ami jó ajánlólevél volt számára a nyári visszatéréshez, az őszi idénye még sem úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. Mindössze két bajnokin és egy kupamérkőzésen léphetett pályára, emiatt döntött az újbóli klubváltás mellett.

Boldog születésnapot, Laci!

Ma 51 éves csapatunk vezetőedzője, Csillag László.

Cegléden zárjuk az őszi idényt

Vasárnap a tavaszról előrehozott második forduló keretében Cegléden zárja az évet a csapatunk. Újabb rangadó vár tehát a fiúkra, melynek eredményétől függetlenül már biztosan a Keleti csoport éléről várhatjuk a március 8-i folytatást, csak az nem mindegy, hogy sikerül-e megőriznünk a 4 pontnyi előnyüket a DEAC-cal szemben?

Tovább fejlődnének a fiataljaink

Szombaton este tartja meg évzáró összejövetelét a júliusban megalapított második számú csapatunk, amelyet a szabályok adta lehetőségekhez igazodva, a megye III. osztályú mezőnybe nevezett be a klub. A fiúk szakvezetője Nyéki Szabolcs lett, aki a helyi utánpótlás gardírozása mellett vállalta el a feladatot. Az első félév nem sikerült rosszul, hiszen a 4. helyről várhatják a tavaszi idényt.

Motivált ellenfél vár ránk

Cegléden zárjuk az maratoni őszi idényt vasárnap, ahol egy olyan alakulattal találkozunk, melyet eddig nem sikerült még legyőznünk. Igaz csupán egyetlen közös bajnoki meccsünk van, annak viszont fájó vége volt a Lázár Gyula Városi Sporttelepen, hiszen a vasutasok 2–1-re felülmúltak bennünket. Vígh Ferenc edzőnk ezúttal is összefoglalta, hogy mit is lehet hasznos tudnia az átlagos szurkolónak a hétvégi ellenfélről.

Heti tipp párbaj

A tavaszi idény második körében Lukács Zsombor és Bajnók Imre jutott lehetőséghez, az előző héten megkérdezett Raducu Sorin 2, Székely Dávid 3 jó választ adott, mivel a TállyaÓzd mérkőzést utólag kivettük a programból.

Az Újváros elleni meccs az etalon

Bár még csak a télbe tartunk, az NB III-as labdarúgó-bajnokságban máris beköszönt a tavasz, vasárnap ugyanis a pontvadászat második felvonásából előrehozott 16. forduló műsora kerül napirendre. A Keleti csoport élén álló csapatunkra újabb hazai rangadó vár.

Heti tipp párbaj

A tavaszi idény első körét Raducu Sorinnal és Székely Dáviddal indítjuk. Az őszi szezont lezáró héten lehetőséget kapó Katona György és Pataki Zalán 5-5 helyes tippet adott, ezzel a 11 találatig jutó „Zaza” lett az évad bajnoka, aki az évzárón veheti majd át a különdíját.

Kimagaslót kell nyújtanunk a siker érdekében

A tavaszról előrehozott első fordulóban a Jászberény ellen kezdjük meg a bajnokság második felvonását vasárnap. A tabella harmadik helyén álló jászságiaknak az utóbbi években rendre markáns szerep jut a Keleti csoportban, a legutóbbi idényben hajszállal maradtak le a feljutásról.

Boldog születésnapot, Zsolti!

Ma ünnepli 43. születésnapját klubmenedzserünk, Márkus Zsolt.

Teljes kerettel várjuk az Újvárost

Vasárnap az őszi idény utolsó mérkőzéseit rendezik az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A mezőny azonban egyelőre még nem térhet pihenőre, tekintettel arra, hogy a tavaszi első két játéknapot előrehozta az MLSZ. A Keleti csoportot 4 pont előnnyel vezető csapatunk hazai pályán szerepel, 13 órától a  Tiszaújvárost látja vendégül, melyet a harmadosztályú történelmünk során még nem sikerült legyőznünk.

Szívesen szakítanánk a hagyományokkal

Vasárnap a kellemetlen stílusú Tiszaújváros vendégjátékával zárja csapatunk az eredményes őszi idényt. Az előző évben ugyancsak a Tisza-partiakkal randevúztunk a júniusi évbúcsúztatón, és mondhatni azt, kellemetlen emlékeink vannak arról a mérkőzésről, hiszen ellenfelünk mindhárom pontot elrabolta. Az NB III-as időszámításunk óta a borsodi gárda egyike azon kevés állandó riválisnak, melyet még nem sikerült legyőznünk. Vígh Ferenc edzőnk szerint most megfelelő alkalom mutatkozik arra, hogy megtörjük ezt a rossz hagyományt.

Heti tipp párbaj

A „rájátszásba” két-két 6 és 5 találatos labdarúgónk jutott. Ők az eddigi helyes tippjeiket magukkal hozva csatáznak tovább. Ezen a héten Katona Györgyöt (5) és Pataki Zalánt (6) kérdeztük, a legutóbb lehetőséget kapó Kis Szabolcs 4, Popescu Robert pedig 5 helyes tippet adott, ezzel 11-11 találatig jutott.

Boldog születésnapot, Zaza!

Marosvásárhelyen ma 24 esztendeje látta meg a világot Pataki Zalán Lajos, csapatunk egyik „szürke eminenciása”.

Győzni megyünk Nógrádba!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság első két játéknapját követően, amikor még kieső helyen állt a csapatunk, aligha gondolhatta bárki is, hogy két fordulóval a „félidő” zárása előtt 4 pontnyi előnnyel vezeti majd a mezőnyt, és az őszi elsőségért játszhat. Vasárnap Balassagyarmaton ez lesz a tét, két és fél éves harmadosztályú tapasztalattal a hátunk mögött koronázhatjuk meg az idényt.

Heti tipp párbaj

A „rájátszásba” két-két 6 és 5 találatos labdarúgónk jutott. Ők az eddigi helyes tippjeiket magukkal hozva csatáznak tovább. Elsőként Kis Szabolcs (6) és Popescu Robert (5) jut szóhoz, a legutóbbi páros tagjai közül Toca Bogdan és Benkő-Bíró Norbert is 4-4 meccs végkimenetelét találta el.

Az őszi bajnoki cím a tét

Vasárnap a Balassagyarmat otthonában ellen vívja aktuális bajnoki mérkőzését csapatunk, amely már a 14. játéknap lesz a pontvadászatban. Az Ipoly-partiak a csoport legeredményesebb újoncának számítanak a megszerzett 16 pontjukkal, mellyel jelenleg a tabella 9. helyén tanyáznak. Mindez lehetne még ennél is fényesebb, de az utolsó négy hét során nyeretlenek maradtak. Az okokról az ellenfelek feltérképezéséért felelős edzőnk, Vígh Ferenc így vélekedett:

Újításokkal várjuk a Sényőt

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportját vezető csapatunk vasárnap hazai környezetben lép pályára. A pontvadászat 13. játéknapján a jó erőkből álló, stílusos Sényő látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre, amely az eddig megszerzett 18 pontjával a tabella 7. helyén áll.

A Sényő ellen javíthatunk

Négy nap leforgása alatt két mérkőzésen is vesztesként hagyta el a pályát a csapatunk, amely vasárnap 13.30 órás kezdéssel hazai pályán fogadja a kellemetlen stílusú sényői alakulatot. Aktuális ellenfelünk is érdekelt volt hét közben a Magyar Kupában, nem is teljesített rosszul, hiszen mindössze 2–1 arányban maradt alul az élvonalban brillírozó Mezőkövesddel szemben. Hogy milyen hasznos információkat érdemes még tudni az ellenfelünkről, arról Vígh Ferenc edzőnket kérdeztük.

Továbbjutás a célunk

Szerdán a 32 közé jutás lesz a tétje a labdarúgó Magyar Kupa második országos körének. A szeptemberi hevesi 31-es sikert követően 12.30 órától a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es gárdáját fogadhatjuk. A találkozót egyik fél sem várhatja örömteli hangulatban.

Minimális cél pontot szerezni a rangadón

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának csúcsrangadóját vívja vasárnap a csapatunk, amely listavezetőként léphet pályára a tabellán 4 ponttal közvetlenül mögöttünk álló Debreceni EAC vendégeként. A találkozón 13.30 órás kezdéssel indul útjára a labda.

Rangadót játszunk a megye-háromban is

Az NB III-as csapatunk mellett a megye III. osztályban szereplő második számú együttesünkre is kiemelt mérkőzés vár az előttünk álló hétvégén.

Rangadó vár ránk a cívisvárosban

Csúcsrangadó vár vasárnap a Keleti csoport élén álló csapatunkra. A bajnokság hétvégi 12. fordulójában Debrecenben lesz fontos jelenésünk, a tabellán 4 pont hátránnyal közvetlenül mögöttünk álló DEAC vendégeként. Az egyetemista gárda a szakmai stábban és a keretben történt nyári változások jótékony hatásaként stílusos élcsapattá vált, ami nem könnyíti meg a helyzetünket, de négy hete egyszer már sikerült győztes meccset játszanunk a cívisvárosban.

Vasárnap is győzelem a cél!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja élén álló csapatunk a vasárnapi 11. forduló keretében hazai pályán szerepel. A Lázár Gyula Városi Sporttelepre az Ózd látogat, amelyet a kötelező utánpótlásban megmutatkozó hiányosságai miatt 6 büntetőponttal sújtott az MLSZ, így pedig a sereghajtó helyre csúszott a tabellán.

Heti tipp párbaj

A tizenegyedik játéknap párharcai kapcsán két védőnket, Toca Bogdant és Benkő-Bíró Norbertet szólaltattuk meg, a korábbi páros tagjai közül pedig Székely Dávid 3, Pataki Zalán 6 meccs végkimenetelét találta el.

Saját önbecsülésükre játszanak az ózdiak

Vasárnap az újonc Ózd ellen folytatjuk bajnoki szereplésünket. Információnk szerint a borsodi alakulat számos gonddal küszködik, így azután a pályán hiába teljesít masszívan, sereghajtóként érkezik a Lázár Gyula Városi Sporttelepre, ahol 14 órakor indul útjára a labda.

A látványnál fontosabb lesz az odaadás

NB III-as történelmünk első mérkőzésére készülhetünk úgy, hogy a tabella éléről várhatjuk a kezdőrúgást. A pontvadászat 10. fordulójának hetes nyerő szériával futunk neki a tabella 14. helyén tanyázó Tállya vendégeiként, a hírek szerint nagyszerűen előkészített pályán.

Harcos ellenfélre számíthatunk

A megszokottnál egy nappal rövidebb idő állt a csapatok felkészülésére az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Az aktuális hétvégi program szombatra került a válogatott Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezője miatt, a mérkőzések egységesen 14.30 órakor kezdődnek. A meglehetősen jó passzban lévő csapatunk a szerencsés körülmények között bennmaradó Tállya otthonába látogat. Arra a kérdésre, hogy mit is kell tudni az aktuális ellenfélről, Vígh Ferenc edzőnkkel kerestük a választ.

Heti tipp párbaj

A kilencedik játéknap párharcai kapcsán két gólgyárosunkat, Székely Dávidot és Pataki Zalánt szólaltattuk meg, a korábbi páros tagjai közül pedig Fildan Calin 4, Constantinescu Marius 2 meccs végkimenetelét találta el.

Boldog születésnapot, Norbi!

Ma ünnepli 27. születésnapját csapatunk védelmének egyik oszlopos tagja, Benkő-Bíró Norbert, aki 1992-ben október 8-án látta meg a napvilágot Csíkszeredában.

A hetedik győzelemre hajtunk

Zsinórban hat győzelem lelki terhével lép pályára vasárnap csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó- bajnokság 9. fordulójában a Putnokot látja vendégül 14.30 órás kezdéssel. Legutóbb május végén találkozott egymással a két gárda, akkor Borsodban, emlékezetes csatában diadalmaskodtunk 7–1-re.

Boldog születésnapot, Kompos!

Ma ünnepli 45. születésnapját csapatunk gyúrója, Révész Zoltán, vagy ahogy mindenki becézi, Kompos. Az aranykezű masszőr tavaly nyáron került a klub kötelékébe, korábban pedig Nyíregyházán és Cigándon is dolgozott a helyi együttesnél.

Heti tipp párbaj

A kilencedik játéknap párharcai kapcsán a csapatkapitány, Fildan Calin és Constantinescu Marius mondta el véleményét, a korábbi páros tagjai közül pedig Achim Ádám 3, Achim Sebastian 1 meccs végkimenetelét találta el.

Óvatos ellenfélre számítunk

Borsodi hetek elé néz csapatunk. Sorrendben a Putnok, a Tállya és az Ózd lesz az ellenfél. Nyitásként vasárnap 14.30 órától az FC Putnok látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre, melyet tavasszal 7–1-re győztünk le idegenben, és éppen legutóbb aratta első őszi győzelmét. Hogy mit is kell róluk tudniuk a szurkolóinknak, arról Vígh Ferenc edzőnket kérdeztük.

Boldog születésnapot, Peti!

Ma ünnepli születésnapját csapatunk nyáron igazolt támadója, Karacs Péter.

Vizit a Nagyerdei Stadionban

A Magyar Kupa miatt kéthetes szünet után folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság. A Keleti csoportban a 8. forduló nyitányát vasárnap a csapatunk vívja az újonc DVSC II. otthonában. A találkozót 14 órától rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

Heti tipp párbaj

A nyolcadik játéknap párharcai kapcsán az Achim testvérek, Ádám és Sebastian mondta el véleményét, a korábbi páros tagjai közül pedig Karacs Péter 4, Kis Szabolcs 6 meccs végkimenetelét találta el.

Az Előre lesz a következő ellenfél

A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) pénteken kora délután kisorsolták a Magyar Kupa második országos körének párosítását, amely a megyei selejtezőket is beleértve, hivatalosan a sorozat hetedik fordulót jelenti. A legjobb 64 között 3 megyei együttes várta ellenfelét az október 30-i játéknapra.

Figyelemreméltó a „kis Loki” aktivitása

A Diósgyőr után a csoport másik élvonalbeli alakulatának „tarcsijával” is megmérkőzik csapatunk. A DVSC II. vasárnap 14 órától a Nagyerdei Stadionban fogad bennünket. Noha újonc alakulatról van szó, a „fakók” mindig megkülönböztetett figyelmet érdemelnek, amit az ellenfelek feltérképezésével foglalkozó edzőnk, Vígh Ferenc csak megerősíteni tudott.

Boldog születésnapot, Szabi!

Ma ünnepli 30. születésnapját csapatunk középpályása, Kis Szabolcs.

A negyedik őszi hevesi ellenfél jön

A labdarúgó Magyar Kupa 2019–2020-as kiírásában a 6. fordulóval, a 64 közé jutásért kezdőnek meg szombaton a főtáblás küzdelmek, amikor már mindegyik résztvevő bekapcsolódik a sorozatba. A finálét 2020. május 20-án, szerdán rendezik.

Nem lesz séta-galopp a vasárnapi meccs

A 7. forduló programja kerül előtérbe vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban. Csapatunk 16 órás kezdéssel a DVTK II. gárdáját látja vendégül a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. A négyes nyerő széria jótékony hatásaként az 5. helyről várhatjuk a találkozót, a borsodiak viszont éppen legutóbb, az Eger ellen szerezték meg első pontjaikat.

Egy felturbózott Diósgyőr érkezik

A bajnokság soron következő játéknapján, vasárnap 16 órától az élvonalbeli Diósgyőr fiókcsapatát fogadjuk. A borsodiak NB I-es alakulatánál a közelmúltban történt edzőváltás, és a frissen érkező Feczkó Tamás hét játékost is kitett az első keretből. A légiósok kivételével többekkel összefuthatunk a pályán közülük.

Hevesbe megyünk a kupa keretében is

A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) hétfőn délelőtt kisorsolták a Magyar Kupa első országos körének párosítását. Csapatunkhoz kegyes volt, hiszen elkerültük a kiemelést élvező élvonalbeli és NB II-es gárdákat.

Saját játékunkra kell figyelnünk!

Nincs megállás az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban, ahol a 6. játéknapra kisorsolt mérkőzéseket rendezik vasárnap. Csapatunk sorozatban a harmadik Heves megyei riválisa ellen lép pályára 16 órától Gyöngyösön.

Heti tipp párbaj

A hatodik játéknap párharcai kapcsán Karacs Péter és Kis Szabolcs mondta el véleményét, az előző heti páros tagjai közül pedig Popescu Robert 5, Ivicsevics Márk 4 meccs végkimenetelét találta el.

Egy harcos Gyöngyös vár majd ránk

A pontvadászat vasárnapi játéknapján a harmadik hevesi riválisunkat is letudjuk az őszi idényre. Hétvégi vendéglátónk a Gyöngyös lesz, amely öt hét után még nyeretlenül áll, legutóbb Egerben szenvedett vereséget a helyi rangadón. Edzőnk, Vígh Ferenc ott volt az ominózus találkozón, így naprakész lehet az aktuális ellenfélből.

A helyzetkihasználáson szükséges javítanunk

Az Eger hazai legyőzését követően az előttünk álló két vasárnapot Heves megyében tölti csapatunk. A Keleti csoport 5. játéknapján, vasárnap 16 órától az újonc hatvani alakulat vár a fiúkra, amely hozzánk hasonlóan ötvenszázalékos mérleggel áll 4 mérkőzés alapján.

Óvatosnak kell lennünk Hatvanban

Az Eger elleni hazai győzelmet követően, vasárnap egy újabb hevesi alakulat lesz a csapatunk ellenfele. A Hatvan otthonában szeretnénk újabb eredményes mérkőzéssel folytatni a két hete Pesterzsébeten elkezdett sorozatunkat, de az ellenfelek feltérképezéséért felelős edzőnk, Vígh Ferenc szerint közel sem lesz könnyű dolgunk.

Heti tipp párbaj

Az ötödik játéknap párharcai kapcsán Popescu Robert és Ivicsevics Márk mondta el véleményét, az előző heti páros tagjai közül pedig Fejes János 3, Katona György 5 meccs végkimenetelét találta el.

Az eredményességen lesz a hangsúly

Vasárnap ismét hazai pályán szerepel csapatunk, amely a bajnokság 4. fordulója keretében az Egert fogadja 17 órás kezdéssel. Az első három hét rangadói után hevesi hétvégék előtt állunk, hiszen szépen sorban mindhárom ottani riválisunkat letudjuk a bajnokság folytatásában.

Heti tipp párbaj

A harmadik játéknap párharcai kapcsán két új játékosunk, Fejes János és Katona György formált véleményt, az előző heti páros tagjai közül pedig Kinczel Ervin 5, Villand Róbert 4 meccs végkimenetelét találta el.

A „jól ismert” Egert fogadjuk

Hevesi vasárnapok következnek a csapatunk életében. Most hétvégén az Eger látogat hozzánk, amelyet tavaly még a riválisaink feltérképezését végző asszisztens edzőnk, Vígh Ferenc irányított. Kelően ismerhetjük tehát a következő ellenfelet, bár az állomány ott is jelentősen kicserélődött a munkássága óta.

Mentális téren kell javulnunk

Függetlenül attól, hogy mindkét fél csalódáskeltően kezdte a bajnokságot, igazi rangadóra van kilátás vasárnap, csapatunk harmadik őszi mérkőzésén is. A hét utolsó napján Pesterzsébetre látogatunk, ahol a legutóbbi bronzérmes fogad bennünket 17 órától.

Heti tipp párbaj

A harmadik forduló párharcai kapcsán Kinczel Ervin és Villand Róbert véleményét kértük ki, az előző heti páros tagjai közül pedig Vincze Ákos és Raducu Sorin egyaránt 2 meccs végkimenetelét találta el.

Masszív csapattal találjuk magunkat szembe

A bajnokság harmadik fordulója következik vasárnap, és csapatunkra a harmadik rangadó vár. Két sikertelenül megvívott csata után Pesterzsébeten lépünk pályára, a tavalyi bronzérmes ESMTK otthonában. Vígh Ferenc asszisztens edzőnket – aki az aktuális ellenfelekből készíti fel a fiúkat – arra kértük, foglalja össze, hogy az idei „Liza” mennyiben más, mint az előző évi?

Boldog születésnapot, Ádám!

Nagyváradon 1989. augusztusában ezen a napon látta meg a világot csapatunk tavaly nyáron igazolt szélső védője, Achim Ádám Sándor.

Boldog születésnapot, Zsombi!

Ma ünnepli 24. születésnapját csapatunk bal oldali szélsője, Lukács Zsombor Csongor.

Eredményes hazai rajtban bizakodunk

Már amikor a sorsolás napvilágot látott, akkor nyilvánvaló volt, hogy a csapatunknak pokolian nehéz dolga lesz a bajnokság első heteiben. Minimális vereséggel rajtoltunk a tavalyi ezüstérmes otthonában, de a hazai premier sem ígérkezik könnyebbnek, hiszen vasárnap 17 órától az a Cegléd látogat hozzánk, amelyet tavaly még az NB II-ben jegyeztek.

Heti tipp párbaj

A második forduló párharcai kapcsán két belső védőnk, Vincze Ákos és Raducu Sorin véleményét kértük ki, az előző heti páros tagjai közül pedig Lukács Zsombor 2, Bajnók Imre 4 meccs végkimenetelét találta el.

Masszív, jó csapat érkezik vasárnap

A Jászberény elleni idegenbeli nyitányt a Cegléd elleni hazai premier követi vasárnap. Nincs könnyű helyzetben csapatunk, hiszen a tavalyi ezüstérmes után az előző évet még a másodosztályban töltő Ceglédet fogadjuk vasárnap. Csillag László vezetőedzőt az ellenfélről és az ellene sikerre vezethető kulcsmomentumokról kérdeztük.

Rangadóval indul az új bajnokság

Vasárnap megkezdődnek a küzdelmek az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A nyitófordulóban csapatunk rangadót vív Jászberényben, az előző esztendő ezüstérmesével. Legutóbb tavasszal jártunk a Jászság fővárosában, és súlyos vereség lett a csata vége.  Most nyilván nem szeretnének ugyanabba a hibába esni, hiszen a nyári „vérátömlesztést” követően szakmailag még magasabbra igyekszünk tolni a lécet.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!
Nyitásként Lukács Zsombor Csongort és a visszatérő Bajnók Imrét kérdeztük az első játéknap párosításáról.