Bajnoki főpróba Kecskeméten

Az utolsó téli felkészülési mérkőzését vívja szombaton a csapatunk, amely 15 órától Kecskeméten tartja a bajnokság főpróbáját, a Közép csoport 13. helyén álló KTE vendégeként.

Boldog születésnapot, Tamás!

Marosvásárhelyen 21 éve ezen a napon látta meg a napvilágot csapatunk frissen igazolt játékosa, Szász Tamás.

Lemondtuk a szerdai edzőmeccset

Továbbra is viszontagságosan alakul csapatunk felkészülése. A gyengére sikerült szombati edzőmeccs után derült ki, hogy több játékosunk sem százszázalékos erő-, vagy egészségügyi állapotban vállalta a játékot, ami a játék minőségére is rányomta bélyegét. A helyzet az új hétre sem javult, ezért a stáb lemondta a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni szerdai tesztmeccset.

Keretzárás és újabb tesztmeccs

Nincs megállás a felkészülésben, csapatunkat szombaton újból pályára szólítja a kötelesség. Délelőtt 11 órától az egyik megszokott edzőpartner, a Békéscsaba 1912 Előre FC tehetséges fiataljaiból álló megye I. osztályú alakulata látogat Gyarmatra.

Változik a szerdai edzőpartner

Nem csak a keret összetétele módosult csapatunk háza táján, de a heti programban is történt némi változás. Egészen pontosan a szerdai edzőpartner cserélődött, miután az NB III-as Dunaharaszti lemondta az utazást.

Szász Tamás és Faggyas Milán pénteken aláírt

A péntek a megállapodások napja volt csapatunknál. Boros Tibor szakmai koordinátor és Márkus Zsolt klubmenedzser az előzetes szóbeli egyezséget írásba is foglalta Szász Tamással, illetve Faggyas Milánnal.

Hazai környezetben is bemutatkozik csapatunk

Idei első hazai tesztmérkőzését vívja szombaton csapatunk, amely 13 órától a szintén harmadosztályú Taksonyt fogadja. A zöld-fehér színekben pompázó Pest megyei együttes 7. helyen telel a Közép csoportban, vagyis megfelelő szintű ellenfélnek ígérkezik egy hasznos „csörtéhez”.

Továbbra is „félárbocon” a csapat

A csapatunkat sújtó influenzajárvány, valamint különböző iskolai elfoglaltságok miatt a hétfői edzésen változatlanul csak a játékosállomány fele állt a szakmai stáb rendelkezésére.

Az influenzajárvány borította a programot

Elmarad csapatunk szombatra tervezett hazai nemzetközi felkészülési mérkőzése az UTA Arad ellen. Boros Tibor szakmai koordinátor a keretet sújtó influenzajárvány miatt kényszerült lemondani a programot.

Gyógyulást fiúk!

Nincs könnyű helyzetben a szakmai stábunk, hiszen a felkészülés első harmadának finiséhez közeledve számos játékosra nem számíthat.

Faggyas Milán aláírt csapatunkhoz

Az előző esti SZEOL SC elleni tesztmérkőzést követően, csütörtökön két edzéssel folytatta a felkészülést a csapatunk, melynek személyi állománya új szerzeménnyel gyarapodott. Boros Tibor szakmai koordinátor Faggyas Milánnal csapott tenyérbe, aki a liga konkurens Tiszaújváros együtteséből tette át a székhelyét.

Szász Tamással szerződést kötöttünk

A közös felkészülés második hetére kitűzött feladatokat kezdte meg hétfőn csapatunk. Kezdésként hétfőn délután a szabadtéren végezték a munkát a fiúk. Kedden két foglalkozás volt, délelőtt a szokásos konditermi foglalkozás helyett hóeltakarítás színesítette a programot, így elhárult az akadálya annak, hogy a nap második felében már a műfüves pályán tartson tréninget a szakmai stáb.

Szerdán a SZEOL ellen játszunk

A közös felkészülés második hetére kitűzött feladatokat kezdte meg hétfőn a csapatunk. Kezdésként délután a műfüves pályán végezték a munkát a fiúk.

Kispesten megkezdjük a tesztek sorát

Edzőmeccsel zárja az első heti közös gyakorlást a csapatunk, amely szombaton 13 órától a Budapest Honvéd-MFA U19-es együttese vendégeként lép pályára, a Magyar Futball Akadémián.

Vinya és Thomas Körösladányban folytatja

Hivatalosan két labdarúgónk is távozott a szerdai nappal. Vincze Dániel és Prasler Thomas Michel egyaránt a megye I. osztályú Körösladány MSK együttesében folytatja tovább pályafutását.

Összeállt a bajnokság tavaszi időrendje

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága január 23-i ülésén meghatározta az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja tavaszi idényének játéknapjait, illetve a mérkőzések kezdési időpontjait.

Megkezdődött a kollektív munka

Az idei év első közös gyakorlását tartotta meg hétfőn a csapatunk. A játékosok egyéni edzésterv alapján év eleje óta dolgoznak, a bajnokság rajtjáig hátralévő hat hetes időszakot pedig kollektíven teljesítik Boros Tibor szakmai koordinátor irányelvei alapján.

Boldog születésnapot, Ákos!

Ma ünnepli 23. születésnapját csapatunk védője, Vincze Ákos.

Megkezdődött az irányított házi munka

Január 21-én találkoznak először a csapatunk játékosai, illetve a szakmai stáb tagjai. A közös alapozásig még bő két hét van, de a labdarúgók már javában végzik az irányított „házi feladatokat”.

Boldog születésnapot, Csabi!

Ma ünnepli 35. születésnapját csapatunk asszisztensedzője, Hajdu Csaba.

A célokat teljesítették a fiúk

Második évét tölti a honi labdarúgás harmadik vonalában a csapatunk, amely a vezetés tervei szerint szerette volna felülmúlni az előző évben elért 8. helyet. A cél érdekében a menedzsment jelentős erősítéseket hajtott végre a nyári felkészülés megkezdése előtt. A keret átformálása meghozta a várt eredményt: a téli holtidényben a Keleti csoport 4. pozícióját foglalja el a gárda, melynek féléves produktumáról Boros Tibor szakmai koordinátor beszélt.

Évzárásként az esztendő meccse jön

A nyári alapozás kezdetekor aligha gondolta volna bárki is, hogy nem csak az idény első, de az utolsó meccsét is a Tiszakécske ellen játssza majd a csapatunk! A júliusi felkészülési találkozó az NB II-be frissen felkerült Tisza-parti városba vitt bennünket, most pedig a Magyar Kupa hozza Gyarmatra a kécskei alakulatot. A júliusival ellentétben, ez a csata már tétre megy: egészen pontosan a 16 közé jutásért mérkőzünk velük.

Boldog születésnapot, Laci!

Kerek jubileumát ünnepli Csillag László, csapatunk asszisztens edzője és elemzője, aki ezen a napon tölti be 50. életévét.

Körvonalazódik a téli tesztmeccsek partnerlistája

Bár az idény csak a jövő szerdai hazai Magyar Kupa mérkőzéssel ér véget csapatunk számára, a szakmai stáb már a tavaszi szezont, pontosabban az arra való felkészülést tervezi.

Ketten kihagyják a tavaszi nyitányt

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága november 27-i ülésén az alábbi, a Keleti csoportot érintő határozatokat hozta.

Nyerni kell, hogy terven belül telelhessünk

Vasárnap a tavaszról előrehozott első körrel lezárul az őszi idény az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Csapatunk Nyírbátorban lép pályára, ám ezzel még nem ér véget a feladatok sora, mivel a Magyar Kupában is versenyben vagyunk, ahol december 5-én az NB II-es Tiszakécskét fogadjuk.

Nagy Tibor az ősz tipp királya

A bajnokság végeztével elérkezett a záróra a tipp párbaj rovatunkban is, ahol a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kértük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Két játékos kihagyja az évzárót

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 20-i ülésén az alábbi, az NB III Keleti csoportját érintő határozatokat hozta.

Boldog születésnapot, Zsolti!

Ma ünnepli 42. születésnapját klubmenedzserünk, Márkus Zsolt.

Tartani szeretnénk az újvárosiak elleni javuló tendenciát

A magyar válogatott nemzetközi programja miatt a hazai labdarúgás első két osztályában szünet lesz hétvégén, az NB III-as fordulót pedig rendhagyó módon szombaton bonyolítják le. Ezzel a játéknappal lezárul a pontvadászat első fele, de mivel a tavaszi idény nyitó körét is őszre hozták előre, a csapatok számára csupán november végén jön el a téli pihenő ideje.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Lábszépségverseny

A képeken két gyarmati labdarúgó lába szerepel. Közös bennük, hogy ebben az idényben már egyikük sem léphet pályára.

Boldog születésnapot, Zaza!

23 esztendeje ezen a napon látta meg a világot Marosvásárhelyen Pataki Zalán Lajos, csapatunk egyik „szürke eminenciása”.

A fiúk nagyon fogadkoznak

Az őszi idény utolsó hazai bajnoki mérkőzését vívja hétvégén csapatunk, azonban még nem búcsúzunk, hiszen december 5-én lesz egy kupameccs is ideahaza az NB II-es Tiszakécske ellen. Előbb azonban a velük azonos pontszámmal álló, tavalyi bronzérmes Putnokot fogadjuk vasárnap 13.30 órától a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

Oláh Ferenc szakmai prognózisa

Borsodi vendég érkezik vasárnap hozzánk. Sajnos a putnoki együttessel nincs szerencsénk, minkét tavalyi mérkőzésen az utolsó pillanatokban fosztottak meg bennünket fontos pontoktól. Azóta már Balogh Alex személyében egy volt nálunk szerepel, a célunk az, hogy ő vagy bárki más a csapatunkból, góljaikkal borsot törjön a látogatók orra alá, akikről Oláh Ferenc edzőnk formált szakmai véleményt.

Az MLSZ tárgyalótermének aktualitásai

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a november 6-i ülésén az alábbi Keleti csoportot érintő határozatokat hozta.

405 perce bírjuk kapott gól nélkül

Az utolsó negyedébe lép vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság őszi idénye. Csapatunk számára egyaránt tartogat könnyebbnek tűnő és húzósabb mérkőzéseket is az évad hátralévő része. Az elsőt vasárnap a sereghajtó Salgótarján otthonában vívjuk, így aligha lehet más vélt felállítani, mint a három hete megkezdett győzelmi széria folytatása.

A Tiszakécske következik a kupában

második fordulót lezáró szerda esti Győri ETO–Újpest FC mérkőzést követően az M4 sportcsatorna nyilvánosságát kihasználva tartották meg a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulója sorsolását.

Továbbjutás a cél a Magyar Kupában

Szerdai erőpróba előtt áll csapatunk, amelyre a Magyar Kupában vár fontos feladat. Méghozzá idehaza, az NB III-as bajnokság Nyugati csoportjában érdekelt THSE-Szabadkikötő gárdája ellen. A 12.30 órakor kezdődő találkozó tétje a 32 közé jutás lesz.

„Egy pillanatig sem kényelmesedhetünk el”

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétvégi 12. fordulójában hazai pályán szerepel csapatunk. A vendég a Keleti csoport egyik újonca, a Sajóbábony lesz, amely 4 győzelemmel és 7 vereséggel a tabella 12. helyén áll. A borsodi gárda vasárnapi látogatásával amolyan „hármasugrásba” kezdünk, hiszen a következő hét közepén a Magyar Kupában is újabb kihívás vár a fiúkra.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

Két-két edző és játékos kapott eltiltást

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 25-i ülésén az alábbi határozatokat hozta, melyek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportját érintik.

Nyerésre játszunk a Tállya ellen

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a 11. forduló mérkőzéseit vívják vasárnap a csapatok. Az 5. pozíciót elfoglaló csapatunk Ibrányba látogat, ahol a tabella 8. helyén álló Tállyával méri össze felkészültségét.

Ellenfél mustra Oláh Ferenccel

Vasárnap Ibrányban vár csapatunkra a bajnokság legújabb kihívása. A házigazda Tállya idén rendkívül jó teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. Hogy a borsodi együttesről mit is érdemes tudniuk a szurkolóinknak, azt Oláh Ferenc edző foglalta össze.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

Boldog születésnapot, Milán!

Negyedszázada ezen a napon látta meg a napvilágot Szarvason csapatunk egyik univerzális játékosa, Styecz Milán.

Nem vehető félvállról a Cigánd

A győzelem reményével léphet pályára csapatunk vasárnap, az NB III-as labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában, amikor is 14.30 órától a Cigánd vendégszerepel a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. Nem kincstári optimizmusról van szó, amit jelez, hogy a borsodi alakulat 7 ponttal a kiesést jelentő 14. pozíciót foglalja el a tabellán.

Kis Szabit kérdeztük a Cigándról

A vasárnapi bajnoki mérkőzésen a Cigánd SE együttesét fogadjuk. Az ellenfél kapcsán jó pár játékosunkat kerítheti hatalmába deja vu-érzés, hiszen többen is a borsodi városka csapatából érkeztek hozzánk, vagy legalábbis szerepeltek annak színeiben. Közöttük van Kis Szabolcs, akit kis múltidézésre kértünk.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

Vágó Attila hiába fellebbezett

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 9-i ülésén az alábbi, az NB III Keleti csoportját érintő határozatokat hozta.

Optimistán indulunk Pesterzsébetre

Vasárnap a 9. forduló mérkőzései kerülnek terítékre az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában. A csapatunk útját a fővárosba vezényli a sorsolás, ahol a 3 ponttal többel rendelkező, a tabella második helyén álló Erzsébeti SMTK vendége lesz.

Most örülnénk egy-két „Pölő-gólnak”

Alighanem valamennyi játékosunknál izgatottabban várja a vasárnapi fővárosi bajnoki mérkőzést Pölöskei Péter. A 27 esztendős támadónk tavaly ilyenkor még az ellenfelünk színeiben szerepelt. Olyannyira, hogy szeptember 2-án az ESMTK éppen az ő találatával győzött le bennünket Pesterzsébeten. Most azonban már a mi sorainkat erősíti, azaz örülnénk is egy „Pölő-gólnak”.

Boldog születésnapot, Zoli!

Ma ünnepli 44. születésnapját csapatunk gyúrója, Révész Zoltán. Az aranykezű masszőr nyáron került a klub kötelékébe, korábban pedig Nyíregyházán és Cigándon is dolgozott a helyi együttesnél.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

Öt meccsre büntették a Tarján edzőjét

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 2-i ülésén az alábbi Keleti csoportot érintő határozatokat hozta.

Sok a gond, de így is nyernünk kell!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulója keretében hazai pályán szerepel csapatunk, amely vasárnap 15.30 órától a Diósgyőri VTK tartalékjait látja vendégül. Az erőviszonyok alapján a három pont megszerzésének igényével léphetünk fel a borsodi fiatalokkal szemben, akik 4 pontjukkal mindössze a Gyöngyöst tudhatják maguk mögött.

Nosztalgiáznak a jeles elődök

Vasárnap baráti találkozót tartanak a Füzesgyarmati SK 1980-81-es megye I. osztályú csapatának játékosai. A 37 évvel ezelőtti gárda az elért 5. helyezéssel a maga nemében sporttörténelmet írt, a területi bajnokság beindításával ugyanis először szerepelhetett a hazai labdarúgás harmadik vonalában.

Boldog születésnapot, Ervin!

Ma ünnepli 25. születésnapját csapatunk nyáron igazolt szélsője, Kinczel Ervin.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

A Magyar Kupa fegyelmi ügyeit tisztázták

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szeptember 25-i ülésén a Magyar Kupa fegyelmi ügyei kapcsán hozott határozatokat. A kiállított labdarúgók esetében az alábbi büntetéseket szabta ki a grémium:

Boldog születésnapot, Szabi!

Ma ünnepli 29. születésnapját csapatunk középpályása, Kis Szabolcs.

Jánoshalmán továbbjutás a cél

Rendhagyó módon, a honi szövetség idén hétvégére ütemezte be a labdarúgó Magyar Kupa országos első fordulóját. Az NB-s bajnokságokban erre az alkalomra szünet lesz, a megyei pontvadászatokból felkerülő együttesek pedig hétközi időpontokban pótolják a most kieső mérkőzésüket. A 64 közé jutáséért csapatunk Jánoshalmán csatázik vasárnap délután.

A Keleti csoport fegyelmi ügyei

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 18-i ülésén hozott néhány olyan határozatot, amely a Keleti csoportot érinti. Szerencsére a csapatunk nem került raportra, viszont vannak olyan konkurenseink, akiket ért.

Ki-ki meccset játszunk Szolnokon

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az NB III-as labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Keleti csoport rangadóját vívja vasárnap csapatunk, amely 15.30 órás kezdéssel a szolnoki Tiszaligeti Stadionban lép pályára. A tavaly még másodosztályban szereplő vasutasok, pillanatnyilag két hellyel állnak előttünk és a tabellán a harmadik pozíciót foglalják el.

Boldog születésnapot, Pisti!

Huszonhét esztendeje ezen a napon látta meg a világot csapatunk csupa szív védője, Hajdu István.

Heti tipp párbaj

Kisebb technikai jellegű kihagyás után újra indítjuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Vasárnap a DEAC érkezik

Az NB III-as labdarúgó-bajnokságban a 6. játéknap párharcai kerülnek előtérbe vasárnap. A Keleti csoport 6. helyén tanyázó csapatunk – 16 órás kezdéssel –, a 3 ponttal kevesebbet gyűjtő Debreceni EAC gárdáját fogadja a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

Boldog születésnapot, Péter!

Ma ünnepli 27. születésnapját csapatunk kiváló támadója, Pölöskei Péter.

Szűkebb kerettel Egerben folytatjuk

Az MLSZ versenybizottsága döntése értelmében szeptembertől valamennyi NB III-as labdarúgó-mérkőzést vasárnap rendeznek. A Keleti csoport 5. fordulója keretében Egerbe látogat együttesünk, ahol megpróbálja kiköszörülni a Jászberény elleni, elmúlt heti csorbát.

Boros Tibor: „Nyílt sisakos, őszinte futballra számítok”

Az őszi idény eddigi legnehezebb mérkőzése előtt áll csapatunk, amely szombaton 17 órától a Jászberényi FC együttesét fogadja. A vendégek 3 forduló alapján 7 ponttal vezetik a Keleti csoport tabelláját, csak a Tállya tudott döntetlennel hazatérni velük szemben, igaz a hírek szerint hathatós segítséggel. Mindez nem változtat azon a tényen, hogy roppant nehéz és fontos 90 perc előtt állunk.

Jelentős károkat okozott a csütörtöki vihar

Csütörtökön kellemetlen közjáték zavarta meg a csapat délutáni edzését. A városra és térségre a tréning idején viharos széllel járó felhőszakadás csapott le. A vihar a Lázár Gyula Városi Sporttelepet és a környékét sem kímélte.

Prasler Thomas berényi ízelítője

Szombaton délután az egyik legerősebbnek tartott riválist, a Jászberényt fogadja csapatunk a bajnokság negyedik játéknapja keretében. Ennek megfelelően az őszi idény egyik legérdekesebb találkozójára van kilátás 17 órától. A jászsági alakulat két győzelemmel és egy döntetlennel kezdte az idényt, azaz hozzánk hasonlóan még veretlen, de ahhoz, hogy magunk mögé szoríthassuk a tabellán, mindenképpen nyernünk kellene.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítjuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály!

Letelt az ünnepre és pihenőre szánt idő

A Gyöngyös elleni első őszi bajnoki győzelemmel egy fontos pszichés gátat is leküzdött a csapatunk. A fiúk a meccs után Urbán Sándor esküvőjére voltak hivatalosak, ahol közösen ünnepeltek. A vasárnap a regenerációról szólt, Boros Tibor hétfőre további egy nap pihenőt adott a keretnek.

Urbán Saca „átigazolt”

Míg a csapat a Gyöngyös-projekten dolgozott szombaton délután, addig Urbán Sándor igazoltan hiányzott a mérkőzésről. Ismerve Saca mentalitását, kevés olyan más irányú program van az életben, amelyért hajlandó lenne feláldozni egy bajnokit. A mostani azonban közéjük tartozott.

Nincs már hibátlan csapat

Három forduló után nincs már pontveszteség nélküli együttes az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában. A vasárnapi játéknapra két mérkőzés jutott.

Meglepő döntetlen Jászberényben

Három hazai és két vendégsiker mellett egy döntetlen is született az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának szombati mérkőzésein. Az élen hibátlanul álló hármasból a Jászberény és az Eger is pontokat veszített, ami jól jött a Gyöngyöst legyőző csapatunknak.

A győzelem kollektív nászajándéknak is megfelelne

Két döntetlen után első győzelme megszerzésére hajthat szombaton csapatunk, amely 17 órától hazai környezetben fogadja a Gyöngyöst. A hevesi alakulat két hazai vereséggel indította az évet, ennek ellenére aligha vehető félvállról, hiszen a mesteredzője, Csank János mindig tartogathat valami váratlant.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítjuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Boldog születésnapot, Ádám!

Nagyváradon 1989. augusztusában ezen a napon látta meg a napvilágot csapatunk frissen igazolt szélső védője, Achim Ádám Sándor.

Boldog születésnapot, Zsombor!

Ma ünnepli 23. születésnapját csapatunk legutóbbi házi gólkirálya, Lukács Zsombor Csongor.

Sényőn fő a fokozott elővigyázatosság

A döntetlenre végződött hazai bajnoki premier után első házon kívüli őszi túrájára utazik Sényőre vasárnap a csapatunk. A srácokra nem vár könnyű kihívás, hiszen a szabolcsi vendéglátó újonc létére magabiztos győzelmet aratva rajtolt Gyöngyösön.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítjuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra kerül, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az őszi tippkirály! Az első héten Kinczel Ervin és Vincze Dániel 3-3 találatig jutott, a 2. fordulóban pedig Hajdu István és Kis Szabolcs próbálkozhat felülmúlni őket.

Boldog születésnapot, Alex!

Ma ünnepli 22. születésnapját csapatunk egyik új nyári szerzeménye, Balogh Alex.

Szeptembertől csak vasárnapi meccsek jönnek!

Szeptembertől valamennyi bajnoki mérkőzésünket vasárnaponként játsszuk. Nem házon belüli ötlet áll a döntés hátterében, központilag módosították valamennyi harmadosztályú találkozó időpontját vasárnapra.

Győztes rajtban bizakodunk

Két hónapja és egy napja lesz szombaton, amióta nem játszott tétmérkőzést csapatunk. Holnaptól azonban megkezdődik az erőltetett menet: 16 bajnoki és minimum egy kupatalálkozó szerepel az őszi naptárban, de reményeink szerint ebből a „műfajból” is több jut majd számunkra. Indításként a Nyírbátor érkezik a Lázár Gyula Városi Sporttelepre, a labda pontban 17 órakor indul útjára.

Öt közé várja csapatunkat a szakvezetés

Szombaton kezdetét veszi a 2018/19-es NB III-as labdarúgó-bajnokság, amelyet csapatunk háza táján is komoly várakozás előz meg. Tavaly újoncként 8. helyen zártuk az első évet, amit most szeretnénk felülmúlni. A szombati, Nyírbátor elleni hazai szezon nyitány előtt Boros Tibor szakmai koordinátorral elevenítettük fel a gárda elmúlt heteit, illetve a küszöbön álló bajnoki évvel kapcsolatos várakozásokat.

Köszönjük, és sok sikert srácok!

A keret kialakításáról és az új játékosok érkezéséről folyamatosan beszámoltunk, ennek megfelelően távozók is akadnak csapatunknál. Nyolc olyan játékos akad, akik bizonyosan nem gyarmati mezt öltenek magukra ősztől. Egyesek a több játék reményében kerestek másik együttest maguknak, másokat munkájuk, vagy egészségi állapotuk gátol meg a további szerepvállalásban. Lássuk kik is az érintettek, akiknek a pályafutásukhoz további sikereket kívánunk!

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítjuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Kinczel Ervin mutatta be hétvégi ellenfelünk

Nem hangsúlyozhatjuk elégszer, hogy szombaton letelik a nyári két hónapos holtidő és újból bajnoki pontokért harcolhat a csapatunk. Az első körben érkező Nyírbátorról aligha tudhat bárki többet házon belül, mint az egyik új szerzeményünk, Kinczel Ervin, aki az előző évben maga is a zöld-fehéreket szolgálta. A 24 esztendős szélső középpályás a következőket tartotta fontosnak elmondani az aktuális ellenfelünk bemutatása kapcsán.

Jó kis bajnoki előjátékra van kilátás

Bajnoki főpróbát tart csapatunk szombaton délután, amikor is 17 órától a román III. ligás Sănătatea Kolozsvár együttesét fogadjuk. A látogatók kifejezetten „izmos” alakulatnak számítanak, emellett kupaspecialisták is, legutóbb például csak az FC Steaua Bukarest tudta útjukat állni a sorozatban, már a legjobb 16 között.

Nincs komoly baj „Vinya” térdével

Az Orosháza elleni tesztmeccs hellyel-közzel a tervek szerint alakult szerda délután. Tulajdonképpen csak Vincze Dániel térdsérülése jelentett nem várt problémát, akit a második félidő közepén kellett váratlanul lecserélni.

Szerdán az Orosháza ellen tesztelünk

A bajnoki felkészülés utolsó előtti hetére előírt programot végzi csapatunk, amelynek szerves részét képezi két hazai tesztmeccs is. Szerdán 18 órától a megye I. osztályba frissen felkerült Orosházi MTK-ULE 1913 gárdája látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre.

Patinás ellenféllel tesztelünk

Fogynak a napok, már csak két hét van hátra a bajnoki rajtig. A felkészülés újabb állomásaként a nagy múltú Nagyváradi AC ellen tesztel csapatunk szombaton délelőtt 10 órától, a bihari megyeszékhelyen. Ellenfelünk patinás múltját jelzi, hogy egyszeres magyar és román bajnok, napjainkban az ötödik liga bajnokaként lépett egy osztállyal magasabb szintre.

Összeállt a bajnokság órarendje

Feldolgozva a csapatok hazai mérkőzéseire vonatkozó kéréseit, az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a 2018-2019-es NB III-as labdarúgó-bajnokságok naptárát. Ismeretes, hogy csapatunk augusztus 4-én itthon indítja az évet a Nyírbátor ellen. Az erre a hónapra eső 4 találkozón – melyből 3 is hazai rendezésű – 17 órakor indul útjára a labda, a folytatásban viszont egyre korábbi időpontokra kerül a kezdés. Újdonság erejével hat, hogy a szeptember 22-23-i  hétvégére Magyar Kupa fordulót ütemezett a szövetség, emiatt akkor szünetelnek az NB-s szintű bajnokságok.

Erős ellenfél érkezik, korábban kezdünk!

Sorozatban jönnek a tesztmérkőzések, a hétre is jut belőle kettő csapatunk számára. Szerdán délután a román II. liga 8. helyén záró Luceăfarul Nagyvárad gárdája látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre. Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a találkozó kezdési időpontja a vendégek kéréséhez igazodva 17 óra lesz!

Újabb hét, újabb erőpróbákkal

A nyári alapozó munka harmadik hetébe lép együttesünk, melynek során a fizikális felkészítésről egyre inkább áttevődik a munka a technikai és taktikai elemek fejlesztésére csiszolására. Ennek szerves részét képezi a hétközi és a szombatra beiktatott két tesztmérkőzés.

Egy újabb jó képességű csapat ellen játszunk

A harmadik felkészülési mérkőzését vívja szombaton délelőtt csapatunk. Az ellenfél a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata lesz, amely most esett ki a második vonalból, de mivel a Közép csoportba nyert besorolást nem lesz rivális a közelgő bajnokságban. A találkozó 10 órakor kezdődik Gyulán, a Grosics Akadémia center pályáján.

Itthon kezdjük az évet a Nyírbátorral

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a 2018-2019-es NB III-as labdarúgó-bajnokságok menetrendjét. A harmadosztályú pontvadászat augusztus 4-én kezdődik területi elven három szekcióban. Csapatunk a Keleti csoportban érintett és hazai pályán kezdi meg szereplését, méghozzá az előző évben közel azonos játékerőt képviselő Nyírbátor ellen. Az első házon kívüli utunk az újonc Sényő otthonába vezet majd a második forduló keretében. Az őszi idény során 16 fordulót rendeznek, az év tehát ennek a nyitó találkozók visszavágójával zárul majd decemberben. A tavaszi idény március 2-án folytatódik.

Nincs megállás, a munka folytatódik

A csúcsterhelés időszakát élik csapatunk játékosai, ennek megfelelően pillanatnyi szünet sincs a felkészülésben.

Egy órával korábban kezdünk szerdán

Megváltozott csapatunk szerda délutáni hazai tesztmeccsének a kezdési időpontja. A kecskemétiek kéréséhez igazodva, 17 órakor indul útjára a labda az új idény első gyarmati rendezésű találkozóján, amelyen a harmadik vonalba frissen felkerült, a napokban névváltáson is átesett Kecskeméti TE együttesét fogadjuk.

Öt új és tíz régi ellenfél a Keleti csoportban

Az MLSZ Versenybizottsága hivatalosan is nyilvánosságra hozta az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es évadának csoportbeosztását. Három szekcióban 48 együttes verseng majd a feltöltési szabályzatnak köszönhetően, mivel több csapat sem tudott elindulni. Az NB II-es kiesők közül a Sopron megszűnt, az MTK nem indít a jövőben tartalék csapatot, míg az osztályozó nélkül feljutó Méhkerék időközben visszalépett.

Folytatódik a felkészülés, szerdán itthon játszunk

Bár több labdarúgónk még a szombati tiszakécskei tesztmérkőzés „harci sebeit” gyógyítgatja, a felkészülés tovább folytatódik. A vasárnapi pihenőt követően hétfőn délután folytatódik a munka, a heti program ráadásul két alkalommal is játékra szólítja a fiúkat.

Még nem az eredményen lesz a hangsúly

Hét edzést követő lép pályára először az átalakult csapatunk, amely szombaton 13 órától a Tiszakécske vendége lesz. A tehetős támogatót maga mögött tudó Tisza-parti együttes hozzánk hasonlóan újonc NB III-as gárda volt az előző évben, de lehetőségeit jól jelzi, hogy nyomban meg is nyerte a Közép csoport küzdelmeit, és olyan patinás klubokat előzött meg, mint a Pécs, vagy a Dunaújváros.

A csapat mellett a menedzsment is erősödik

Folyamatosan beszámolunk a csapat körüli nyári változásokról, melyek a szakmai stábot sem kerülik el. Az új idényre ezen a területen is tovább erősödik a menedzsment.

Elkezdődött a munka, tovább erősödtünk

Hétfőn megkezdődött az érdemi munka a csapatunknál. A játékosok nem teljesen felkészületlenül álltak csatasorba, hiszen egyéni feladatokat már az elmúlt hétre is kaptak a szakvezetéstől.

Teljessé vált az edzőpartnerlista

Véglegessé váltak csapatunk felkészülési mérkőzései. A hiányzó időpontra megvan az ellenfél, egy helyen pedig módosul a partner.

Közöttük vannak az új ellenfelek

Szombaton lejátszották az NB III-as osztályozó mérkőzések visszavágóit. Ismeretes, hogy a megyei bajnokok közül a Tolna, az Algyő és a Pécsvárad nem vállalta a magasabb szintű megmérettetést, így három, sorsolással kiválasztott bajnok – a Taksony, a Méhkerék és a Sényő – játék nélkül feljutott a harmadik vonalba.

Kialakult a felkészülés menetrendje

A keret átalakításával párhuzamosan az együttes nyári felkészülési programja is lassan végleges formát önt.

Kapus érkezett Dunaharasztiból

A nyári holtidő hatodik új igazolását mutatta be csapatunk vezetése. Márkus Zsolt menedzser segédletével a korábban igazolt mezőnyjátékosok mellé ezúttal kapust szerződtetett Boros Tibor szakmai koordinátor.

Elfogadható kategóriába tartozik a szereplésünk

Újoncként a tabella közepén zárta első NB III-as évét csapatunk. A fiúk 10 győzelem és 6 döntetlen mellett 12 vereséggel végeztek a 8. helyen, igaz amennyiben a Salgótarján nem lép vissza a tavaszi idény elején, vélhetően most az 5. pozíció lenne az övék. Az őszi 16 forduló során szerzett 18 pontot a tavaszi 14 találkozón sikerült megduplázni, az őszivel ellentétben azonban idén inkább hazai pályán jeleskedett a gárda, ahol 13 pontot gyűjtött.

Boldog születésnapot, Imi!

Ma ünnepli 29. születésnapját Zádori Imre.

Hét játékosunk folytatja máshol

Az első érkezőkről és a biztos maradókról már beszámoltunk, ennek megfelelően távozók is akadnak csapatunknál. Pillanatnyilag hét olyan játékos akad, aki bizonyosan nem gyarmati mezt ölt magára ősztől. Egyesek a több játék reményében keresnek másik együttest maguknak, másokat munkájuk, vagy egészségi állapotuk gátol meg a további szerepvállalásban. Lássuk kik is az érintettek, akiknek a pályafutásukhoz ezúton kívánunk további sikereket!

Nem a székelyeknek kedvezett a büntetőrúgás

Gól nélküli mérkőzésen, büntetőrúgásokkal veszítette a bronzmérkőzést Székelyföld válogatottja a CONIFA labdarúgó-világbajnokságon. A csapatban kezdőként kapott helyet csapatunk irányítója, Kis Szabolcs.

Szépen fogynak a szabad helyek az öltözőben

Azok után, hogy öt új játékos átigazolását is bejelentette egyesületünk vezetése, tovább formálódott az a keret, amelyet ősszel viszont láthatnak majd a pályán szurkolóink. Nem csak a kiszemelt labdarúgókkal tárgyal folyamatosan Boros Tibor szakmai koordinátor, de meglévő játékosokkal is.

Székelyföld bronzéremért játszhat

Szombaton „csak” a bronzért játszhat Székelyföld, az elődöntőből Kárpátalja jutott a fináléba. Olyan labdarúgó világbajnokságot még nem rendeztek, ahol már az elődöntők lejátszása előtt tudni lehetett, hogy magyar csapat lesz a döntős. A csütörtöki volt az első.

Öt új játékossal született megállapodás

Az NB III-as bajnokság lezárását követően a klubvezetőség megkezdte a soron következő idény keretének kialakítását. Első lépésben öt új játékossal állapodott meg Boros Tibor szakmai koordinátor.

Farkas Zsolt lett a tipp király

A bajnokság végeztével elérkezett a záróra a tipp párbaj rovatunkban is, ahol a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kértük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.

Kis Szabiék Kárpátaljával elődöntőznek

Már biztos, hogy éremért játszhat Székelyföld labdarúgó-válogatottja a londoni CONIFA vébén, amely legyőzte az örményeket. Csapatunk irányítója, Kis Szabolcs csereként jutott szóhoz.

A Taksony, a Sényő és a Méhkerék már NB III-as

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kedden délelőtt tartották meg az NB III-as indulásól döntő párharcok sorsolását. Húsz megyei bajnok közül 3 (Algyői SK, Tolnai VFC, Pécsváradi Spartacus SE) eleve nem vállalta a harmadosztályú szereplést, így 14 együttesnek kell osztályozót vívnia, míg 3 játék nélkül jutott fel a harmadik vonalba.