Összeállt a felkészülés menetrendje

Bár a hivatalos közös program csak július elejével indul csapatunknál, a játékosok keddtől elkezdik azokat a futásokat és erősítő gyakorlatokat, amelyeket hazai környezetben kell végezniük az alapozás megkezdéséig.

Újabb érkező, gyarapszik a szakmai stáb is

Vígh Ferenc személyében új asszisztens edzővel egészül ki csapatunk szakmai stábja. A 43 éves szakember az elmúlt bajnoki évben az újonc Egert irányította, azonban egy eltiltás miatt ez csupán 11 mérkőzésen adatott meg számára, a Cigándon aratott egygólos győzelmet követően vette át tőle a váltóbotot Vitányi László.

„Kusza” visszatér a csapatunkhoz

Régi-új játékos csapatunk első nyári friss szerzeménye. Egy év után ölthet ismét magára gyarmati mezt a korábbi kapitány,  Bajnók Imre, aki az előző bajnokságot a Hajdú-Bihar megyei I. osztályban játszotta. A Sárrétudvari KSE gárdáját 46 találattal segítette harmadik helyhez, ezzel gólkirály lett az északi szomszédnál.

„Fifinek” egy meccset kell kihagynia

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága június 4-i ülésén a csapatunkat érintő döntéseket is hozott. Íme az NB III-as Keleti csoporttal kapcsolatos határozatok.

Régi és új ellenfelek is érkeznek

A Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden délelőtt kisorsolták az NB III-as osztályozók menetrendjét. A procedúrán 14 megyei bajnok képviselője vett részt. A legutóbbi két évben csapatunk majd a Méhkerék léphetett magasabb szintre ellenfél hiányában, most ez nem adatott meg a Békéscsaba 1912 Előre II. számára.

Vidám hangulatú évzárót szeretnénk

Utolsó játéknapjához érkezik vasárnap a 2018-19-es évi NB III-as labdarúgó-bajnokság. A Keleti csoport 30. fordulójában csapatunk a jó erőkből álló Tiszaújvárost fogadja a 17.30 órás kezdéssel. Egy győzelemmel és az ESMTK pontvesztésével még felléphetnénk a dobogóra, sokkal valószínűbb azonban, hogy negyedik helyen végzünk, de ezzel is a klub történelmének legjobb eredményét érik el a srácok a tavalyi 8. pozíció után.

Heti tipp párbaj

Házi versenyünk második körében az 5-5 találatos játékosainkat kérdezzük, illetve a négy találatosok közül sorsolás útján kiválasztott szerencsést. Utóbbi Székely Dávid lett, aki a 30. forduló során Achim Ádámmal kap ismét lehetőséget. Az előző heti páros remekül teljesített: Vincze Ákos 6 és Pölöskei Péter 7 meccset talált el, „Pölő” ezzel igen magasra helyezte a „lécet”.

Boldog születésnapot, Milán!

Ma ünnepli 30. születésnapját csapatunk egyik legtapasztaltabb játékosa, Faggyas Milán.

Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

Vasárnap délután a Tiszaújváros ellen idehaza játsszuk az utolsó 2018-19-es bajnoki mérkőzésünket. Függetlenül az eredménytől, már negyedik helynél rosszabb helyen nem végezhetünk, a hetedik pozíciót elfoglaló Tisza-partiak viszont ennél előrébb nem léphetnek, ellenben kettőt még veszíthetnek, ha az eredmények nem alakulnak kedvezően számukra. Edzőnkkel, Csillag Lászlóval megpróbáltuk áttekinteni, hogy milyen csapat is az újvárosi?

Jó lenne már most letudni az évet!

Vasárnap Putnokon vívja a 2018-19-es évi bajnokság utolsó idegenbeli mérkőzését csapatunk. Sporttörténeti pillanat lesz a találkozó, hisze a borsodi városban története során még soha sem szerepelt korábban gyarmati együttes. A vendéglátók tabellaszomszédnak számítanak, lemaradásuk mindössze 4 pont.

Heti tipp párbaj

A házi versenyünk második körében az 5-5 találatos játékosainkat kérdezzük. A 29. forduló során Vincze Ákos és Pölöskei Péter kapott újra lehetőséget, az előző heti tippelők közül pedig Nagy Tibor 6, Styecz Milán 3 meccs végkimenetelére adott helyes választ.

Újabb nehéz sorsú ellenfél jön

A Sajóbábony után újabb kiesőjelölt kerül csapatunk útjába. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 28. játéknapján 17.30 órától a Salgótarján látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre. A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen mi számítunk a három pont várományosának, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy így volt ez egy hete is, az akkori sereghajtó ellen, amelynek azonban sikerült meglepnie bennünket.

Heti tipp párbaj

A házi versenyünk második körében az 5-5 találatos játékosainkat kérdezzük. A 28. forduló során Nagy Tibor és Styecz Milán jut újból lehetőséghez, az előző héten tippelők közül Raducu Sorin 3, Toca Bogdan 2 meccs végkimenetelére adott helyes választ.

Heti ellenfélmustra

A kiesés ellen küzdő Salgótarjánt fogadja csapatunk vasárnap 17.30 órás kezdéssel. Amint az elmúlt hét is igazolta, ebben a csoportban egyetlen riválist sem szabad félvállról vennünk, mert bizony az könnyen fonákul sül el. A mostani vendégek sorsa ráadásul a Sajóbábonyéhoz hasonló, hiszen újoncként ők is a tagságuk meghosszabbításáért küzdenek. Legutóbb a saját bőrünkön érzékeltük, hogy a kiesés réme mennyire tudja fokozni a harci kedvet, ennek megfelelően nem számíthatunk könnyű 90 percre.

Boldog születésnapot, Dávid!

Ma ünnepli 23. születésnapját Székely Dávid, csapatunk házi gólkirálya.

Nincs győzelmi kényszer, de azért…

Sorrendben harmadik borsodi riválisával találkozik csapatunk vasárnap 17 órától a csapatunk. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 27. fordulójában a sereghajtó, Sajóbábony otthonában vendégszerepelünk – reményeink szerint a három pont igényével.

Csillag László ellenfélmustrája

A heti edzésmunkát a sereghajtó elleni erőpróba jegyében végzi csapatunk, amelynek vasárnap délután Sajóbábonyban van jelenése. Az újonc házigazdák veszélyes ellenfelek lehetnek, hiszen a 21 pontjukból csak négyet nem hazai környezetben szereztek. Csillag László edzőnk ezúttal is igyekezett minél több hasznos információt begyűjteni a borsodiakról, ezekből az alábbiakat vélte fontosnak megosztani.

Heti tipp párbaj

Házi versenyünkben a 27. fordulóval megkezdődik a „rájátszás”. A második körön először két belső védőnk, Raducu Sorin és Toca Bogdan kerül sorra, az előző héten lehetőséghez jutó duóból pedig Achim Ádám 5, Pataki Zalán 4 helyes tippet adott.

Boldog születésnapot, Márk!

Huszonkét éve Szeghalmon ezen a napon született csapatunk kapuvédője, Ivicsevics Márk Fülöp.

Borsodi heteket tart csapatunk

Borsodi heteket tart csapatunk, amely egy héttel a cigándi siker után, a Tállya együttesét fogadja. A bajnokság 26. fordulója keretében sorra kerülő vasárnapi találkozót több okból is kedvező előjelekkel várhatjuk, de a három pont megszerzése érdekében teljes koncentrációra lesz szükség.

Ádám gyógyul és várja a visszatérést

A DVTK fiataljai elleni április 14-i miskolci bajnokin érte utol a végzet, csapatunk szélső védőjét Achim Ádámot, aki egy szerencsétlen párharc során úgy érkezett a földre, hogy a kulcscsontját törte. A játékos azóta otthonában gyógyul és várja a visszatérést, amire kedvező esetben is csak az új bajnokság elején kerülhet sor.

Heti tipp párbaj

A 26. fordulóban a két szélsőn védőnk, Achim Ádám és Pataki Zalán került sorra, az előző héten lehetőséghez jutó duóból pedig Szilágyi Márió 3, Szász Tamás 1 pontos tippet adott.

Ellenfél-lesen Csillag Lászlóval

A Cigánd után egy újabb nehéz sorsú borsodi alakulattal néz szembe csapatunk vasárnap. Ezúttal idehaza fogadják a fiúk a Tállyát, amely az idei 9 bajnokin mindössze egyetlen gólig jutott, de így is szerzett 4 pontot, amivel a tavaszi tabellán messze elmarad a többi riválistól. Edzőnk, Csillag László ennél lényegesen többet tud az aktuális ellenfélről.

A licencen nem fog múlni

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenytanácsa hivatalos közleményben jelezte, hogy elfogadta csapatunk NB III-as amatőr licence kérelmét, és azt megadta a 2019–2020as bajnoki esztendőre.

A sereghajtó otthonában vizitelünk

Két vereség után a sereghajtó otthonában javíthat vasárnap csapatunk. A Keleti csoportban a 25. forduló mérkőzései kerülnek napirendre, közöttük a mi cigándi vendégszereplésünk is. A két nappal ezelőtt edzőt váltó házigazdák számára a kiesés elkerülése végett van minden pontra szükség, nekünk viszont a jelenlegi előkelő pozíciónk megőrzése céljából kellene győzelemmel hazatérnünk.

Heti tipp párbaj

A 25. fordulóban két fiatal játékosunk, Szilágyi Márió és Szász Tamás került sorra, az előző héten lehetőséghez jutó duóból pedig Faggyas Milán 3, Styecz Milánt 5 hibátlan tippet adott.

Csillag László ellenfélmustrája

A sereghajtó Cigánd otthonába látogatunk vasárnap, a bajnokság 25. fordulója keretében. Aki a két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján könnyű meccsre számít, az téved, hiszen a borsodi gárda úgymond az „életéért” játszik. Csillag László edzőnk sem számít laza hétvégi kiruccanásra.

„Popi” a meccs után szurkolni fog a Cigándnak

Vasárnap Cigándon vendégszerepel csapatunk. A soron következő együttest jól ismerjük, hiszen több olyan labdarúgónk is akad, akinek az előző állomáshelyét a borsodi klub jelentette. Azóta természetesen jelentős változásokon ment keresztül a fénykorában az NB II-es pontvadászatot is megjárt Tisza-parti városka reprezentánsa.

Az előjelelek nem túl kedvezőek

Két héttel a Szolnok után újabb „VIP-vendég” látogat Füzesgyarmatra. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja negyedik helyén álló csapatunk vasárnap 16.30 órától a tabellán 6 ponttal közvetlenül előttünk álló Erzsébeti SMTK gárdáját fogadja az újabb hazai siker reményében.

Boldog születésnapot, Sorin!

Pontban 30 éve, ezen a napon látta meg a világot csapatunk sziklaszilárd belső védője, Raducu Constantin Sorin.

„Pölő” nem bánná, ha ő döntene

Vasárnap az Erzsébeti SMTK alakulatát fogadjuk 16.30 órás kezdéssel. A tabella harmadik helyén álló fővárosiak 6 ponttal gyűjtöttek többet, és ha úgy vesszük éppen az ősszel ellenünk elért egygólos győzelmük billenti javukra a mérleg nyelvét. Az október eleji pesterzsébeti találkozót Pölöskei Péterrel elevenítettük fel, aki az előző évet maga is Ady Endre utcában húzta le, tehát kellő „helyismerettel” rendelkezik.

Heti tipp párbaj

A 24. fordulóra vonatkozólag Milán-napot tartottunk, hiszen két szélsőnket, Faggyas Milánt és Styecz Milánt kérdeztük meg, az előző heti szereplők közül pedig Lukács Zsombor 2, Pölöskei Péter 5 pontos tippet adott.

Boldog születésnapot, Tibi!

Ma ünnepli 44. születésnapját Boros Tibor, csapatunk szakmai koordinátora, szakosztályvezetője, menedzsere és amolyan mindenese.

Tehermentesen játszunk Miskolcon is

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 23. fordulója keretében Borsodba látogatunk. Délután 16 órától Miskolcon lép pályára csapatunk, az élvonalban érdekelt DVTK második számú alakulatának vendégeként. A találkozót a DVTK Edzőközpont kettes számú füves pályáján játsszák (Miskolc, Andrássy utca 61.), a szurkolók az edzőközpont fedett lelátójáról követhetik nyomon a meccset, amelyre ingyenes a belépés.

Pataki Zalánt kérdeztük a Diósgyőrről

A tavaszi bajnoki menetelés közepette a mezőny legifjabb csapata jelenti a hétvégi kihívást együttesünk számára. A diósgyőri „tarcsit” ősszel két góllal múltuk felül, és az akkori meccsre visszatekintő Pataki Zalán szerint most is egyértelműen a három pont begyűjtése céljából kelünk útra.

Heti tipp párbaj

A 23. fordulóra vonatkozólag két támadó játékosunk, Lukács Zsombor és Pölöskei Péter előrejelzését ismerhetjük meg.

Ellenfélmustra

Két hazai rangadó között vasárnap Miskolcon szerepel csapatunk. A tavaszra új erőre kapó DVTK tartalékcsapata lesz a vendéglátó, amely idei hat mérkőzésén 9 pontot gyűjtött be, ezzel sikerült elkerülnie a kieső helyekről, de tovább kell „gyúrnia” annak érdekében, hogy ezt tartósíthassa. Edzőnket, Csillag Lászlót arra kértük, jellemezze az aktuális ellenfelünket.

Boldog születésnapot, „Popi”!

1990-ben ezen a napon látta meg a világot csapatunk támadója, Popescu Gheorghe Robert. A román és magyar II. ligás tapasztalattal egyaránt rendelkező 29 esztendős csatár a második évét tölti klubunk kötelékében.

Rangadó vár csapatunkra

Testhezálló erőpróba előtt áll csapatunk, amely vasárnap 16 órától a listavezető Szolnokot látja vendégül. A Tisza-parti alakulat az őszi idényt követően 2 pont előnnyel várta a tavaszi folytatást az ESMTK, 7-tel a megyei rivális Jászberény és 8-cal előttünk. Ebből mára egy-egy maradt a közvetlen üldözőkkel szemben, a nekünk pedig egyet sikerült faragnunk a nyolcból.

Villand Robit kérdeztük a Szolnokról

Egyre inkább a listavezető vasárnapi látogatásának lázában ég a csapatunk, amely természetesen szeretne visszavágni az ősszel elszenvedett 2-1-es vereségért. A gárda oszlopos tagját, Villand Róbertet kértük arra, elevenítse fel az őszi, Tiszaligeti meccs sarkalatos pontjait.

Ellenfélmustra

Vasárnap a listavezető Szolnoki MÁV együttesét látjuk vendégül a pontvadászat 22. fordulója keretében. Komoly kihívás várt tehát a csapatunkra, ugyanakkor a Putnok és a Sényő példája azt mutatja, hogy közel sem tekinthető reménytelennek a hétvégi kihívás. Edzőnk, Csillag László némi ízelítőt adott a Tisza-parti alakulatból.

Heti tipp párbaj

A 22. fordulóra vonatkozólag a csapatkapitány, Fildan Calin, valamint a védelemben alapember, Toca Bogdan prognózisát ismerhetjük meg.

Boldog születésnapot, Robi!

Ma ünnepli születésnapját Villand Róbert, csapatunk nagy munkabírású belső középpályása, aki éppen 31 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Nagykárolyban.

Itt a jövő évi bajnoki naptár

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége határozatban hagyta jóvá a 2019-2020-as évi férfi felnőtt nagypályás Nemzeti Bajnokságok és a Magyar Kupa versenynaptárát. Ebből kiderül, hogy az NB III-as pontvadászat augusztus 4-én rajtol el. Az őszi idény végére előrehozzák a tavaszi első két játéknapot, így tavaszra csak 13 forduló marad.

Így várjuk a szomszédvári derbit

Az NB III-as labdarúgó-bajnokságban a 21. forduló párharcai kerülnek előtérbe, a válogatott programja után az élet is visszatér a korábbi vasárnapi kerékvágásba. Az óraátállítás miatt 15.30-kor indul útjára a labda, ettől csupán a Tállya–Putnok derbi tér el, amely 11 órakor kezdődik. Együttesünk szomszédvári derbit játszik Debrecenben, ahol szeretné megőrizni a középcsapatok elleni eredményességét.

Ákos plusz motivációval lép pályára

Az aktuális bajnoki erőpróbát a DEAC együttese jelenti vasárnap a csapatunk számára. Az egyetemistákat ősszel hazai pályán egy góllal fektettük két vállra, amit éppen a debreceni nevelésű Vincze Ákos szerzett. A védő így emlékszik vissza az ominózus 90 percre, a góljára, és azt is elárulta mire számít hétvégén.

Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

A bajnokság hétvégi 21. fordulója keretében szomszédvári derbi vár csapatunkra Debrecenben. 15.30 órától az Egyetemi Sporttelepen lépünk pályára, a tabellán két hellyel mögöttünk álló DEAC otthonában, amely idén váratlan nagyarányú győzelmeket és vereségeket is elkönyvelhetett. Természetesen a szakmai stábunk előtt nem ismeretlen együttesről van szó, amelyet Csillag László edző jellemzett.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!

Boldog születésnapot, Bogdan!

Szalontán 1993 márciusában ezen a napon látta meg a napvilágot Toca Bogdan Florin, csapatunk sziklaszilárd belső védője, aki tehát a 26. születésnapját ünnepli ma.

Szombaton az Eger érkezik

Második tavaszi hazai bajnoki mérkőzése előtt áll csapatunk, amely a Keleti csoport 20. fordulója keretében az Egert fogadja. A találkozó a válogatott programja miatt rendhagyó módon szombaton lesz 15 órás kezdéssel. A fiúk a jászberényi vereséget feledtetnének közönségünkkel.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!

Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

Két héttel a gyöngyösi ütközet után, a csoport másik hevesi alakulatával is megmérkőzik csapatunk. Szombaton 15 órától az a nagy múltú egri alakulat érkezik, amely újoncként kezdte az évet, de nyomban a középcsapatok közé küzdötte fel magát. Csillag László edzőnk ezúttal is esszenciát készített az ellenfélről.

Egri visszapillantó

Az idei második hazai rendezésű bajnoki mérkőzést vívjuk szombaton 15 órától, melyen az újonc Eger lesz a vendég a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. Fordított párosításban ősszel 2–1-re sikerült felülmúlnunk az idő közben erős középcsapattá váló hevesi gárdát. Belső védőnk, Nagy Tibor, megosztotta velünk emlékeit az akkori 90 percről.

Boldog születésnapot, „Fifi”!

Ma ünnepli 31. születésnapját csapatunk kapitánya, Fildan Calin Florin.

Boldog születésnapot, Márió!

Húsz éve Szatmárnémetiben ezen a napon született csapatunk védője, Szilágyi Márió.

Egészséges optimizmussal kelünk útra

Vasárnap rangadót játszik csapatunk a tabella harmadik helyén álló Jászberény otthonában. A jászságiak télen tovább erősítették az amúgy is acélos keretüket, és a hírek szerint a jelenlegi pozíciójukkal nem feltétlenül lennének elégedettek a bajnokság zárásakor.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!

Ellenfélmustra

Az idei legkomolyabb kihívás előtt áll csapatunk vasárnap, amikor is a Keleti csoport egyik legerősebb egylete otthonában kell helytállnia. A házigazda Jászberény négyes nyerő szériával várja ezt a 90 percet, mi viszont öt fordulós veretlenségi sorozatot tudhatunk magunk mögött, ezt szeretnénk újabb héttel kitolni. Ehhez nyújthat segítséget Csillag László elemzése, amiből bizonyos részleteket velünk is megosztott a tréner.

Jászberényre fel!

Az NB III-as pontvadászat tavaszi harmadik játéknapján rangadó vár csapatunkra, amely a Jászberény vendégeként lép pályára. A tabella 3. helyén álló házigazdák éppen azzal a 3 ponttal előznek bennünket, amit ősszel Füzesgyarmatról hazavittek.

Három ponttal kalkulál a szakvezetés

A második tavaszi erőpróba előtt áll csapatunk, amely vasárnap Gyöngyösön vizitel. A hazaiak vereséggel kezdték az évet Jászberényben, és változatlanul a tabella 12. helyén állnak. Mi viszont a Sényő elleni hazai döntetlennel egyetlen pozíciót veszítve az ötödikek vagyunk, ami az előttünk álló találkozó eredményétől függetlenül nincs veszélyben.

Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

Vasárnap a Mátra-alján van jelenése a csapatunknak. A házigazda gyöngyösiek Jászberényben „vállalható vereséggel”kezdték az évet, de mivel csak 3 pont előnnyel rendelkeznek a kiesés által leginkább veszélyeztetett négyes előtt, ezért számukra sem mellékes a hazai bemutatkozás.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A tavaszi második játéknapon Székely Dávid és Vincze Ákos „vallott színt”, míg az előző héten kérdezett Nagy Tibor 5, Urbán Sándor 2 helyes tippet adott.

Nyernünk kellene Gyöngyösön

Az idei első idegenbeli bajnoki mérkőzését Gyöngyösön vívja csapatunk. A Kömlei Károly Sporttelepen vasárnap 14.30 órától csapunk össze a tabella 12. helyén tanyázó hevesi alakulattal.

Boldog születésnapot, Tibi!

Ma ünnepli 32. születésnapját csapatunk védője, Nagy Tibor.

Vasárnap a Sényő ellen már tétre megy

Vasárnap megkezdi tavaszi – remélhetőleg dicsőséges – hadjáratát csapatunk, amely a tabella 4. helyéről vág az évnek, és kezdésként az újonc Sényőt fogadja 14.30 órakor. A nyírségi ellenfél újonc létére gyorsan „belakta” ezt az osztályt, ennek megfelelően a 6. pozíciót foglalja el.

„Játszó csapattal” fogunk szembe kerülni

A Sényőnek sok jó focistája van, akik a grundon nevelkedtek és nincsenek elrontva, ez a mai világban mindig veszélyes – nyilatkozta Csank János, a Gyöngyös ex-edzője, még a két csapat őszi bajnokija előtt. Nos, az újonc nyírségi alakulattal kezdi csapatunk a tavaszi idényt szombaton, amely az előző idény üde színfoltja volt, és 4 pont hátránnyal mögöttünk a 6. helyet foglalja el a tabellán.

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz a tavaszi tippkirály! Elsőként a legutóbbi bajnokot, Nagy Tibort, valamint a tűzoltó iskola elvégzését követően a csapathoz visszatérő Urbán Sándort kérdeztük.

Bízzunk önmagunkban!

Célegyenesbe érkezett csapatunk felkészülése, hétfőtől a bajnoki ritmusra álltunk rá, melynek zárását a Sényő elleni hazai bajnoki jelenti.

Bajnoki főpróba Kecskeméten

Az utolsó téli felkészülési mérkőzését vívja szombaton a csapatunk, amely 15 órától Kecskeméten tartja a bajnokság főpróbáját, a Közép csoport 13. helyén álló KTE vendégeként.

Boldog születésnapot, Tamás!

Marosvásárhelyen 21 éve ezen a napon látta meg a napvilágot csapatunk frissen igazolt játékosa, Szász Tamás.

Lemondtuk a szerdai edzőmeccset

Továbbra is viszontagságosan alakul csapatunk felkészülése. A gyengére sikerült szombati edzőmeccs után derült ki, hogy több játékosunk sem százszázalékos erő-, vagy egészségügyi állapotban vállalta a játékot, ami a játék minőségére is rányomta bélyegét. A helyzet az új hétre sem javult, ezért a stáb lemondta a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni szerdai tesztmeccset.

Keretzárás és újabb tesztmeccs

Nincs megállás a felkészülésben, csapatunkat szombaton újból pályára szólítja a kötelesség. Délelőtt 11 órától az egyik megszokott edzőpartner, a Békéscsaba 1912 Előre FC tehetséges fiataljaiból álló megye I. osztályú alakulata látogat Gyarmatra.

Változik a szerdai edzőpartner

Nem csak a keret összetétele módosult csapatunk háza táján, de a heti programban is történt némi változás. Egészen pontosan a szerdai edzőpartner cserélődött, miután az NB III-as Dunaharaszti lemondta az utazást.

Szász Tamás és Faggyas Milán pénteken aláírt

A péntek a megállapodások napja volt csapatunknál. Boros Tibor szakmai koordinátor és Márkus Zsolt klubmenedzser az előzetes szóbeli egyezséget írásba is foglalta Szász Tamással, illetve Faggyas Milánnal.

Hazai környezetben is bemutatkozik csapatunk

Idei első hazai tesztmérkőzését vívja szombaton csapatunk, amely 13 órától a szintén harmadosztályú Taksonyt fogadja. A zöld-fehér színekben pompázó Pest megyei együttes 7. helyen telel a Közép csoportban, vagyis megfelelő szintű ellenfélnek ígérkezik egy hasznos „csörtéhez”.

Továbbra is „félárbocon” a csapat

A csapatunkat sújtó influenzajárvány, valamint különböző iskolai elfoglaltságok miatt a hétfői edzésen változatlanul csak a játékosállomány fele állt a szakmai stáb rendelkezésére.

Az influenzajárvány borította a programot

Elmarad csapatunk szombatra tervezett hazai nemzetközi felkészülési mérkőzése az UTA Arad ellen. Boros Tibor szakmai koordinátor a keretet sújtó influenzajárvány miatt kényszerült lemondani a programot.

Gyógyulást fiúk!

Nincs könnyű helyzetben a szakmai stábunk, hiszen a felkészülés első harmadának finiséhez közeledve számos játékosra nem számíthat.

Faggyas Milán aláírt csapatunkhoz

Az előző esti SZEOL SC elleni tesztmérkőzést követően, csütörtökön két edzéssel folytatta a felkészülést a csapatunk, melynek személyi állománya új szerzeménnyel gyarapodott. Boros Tibor szakmai koordinátor Faggyas Milánnal csapott tenyérbe, aki a liga konkurens Tiszaújváros együtteséből tette át a székhelyét.

Szász Tamással szerződést kötöttünk

A közös felkészülés második hetére kitűzött feladatokat kezdte meg hétfőn csapatunk. Kezdésként hétfőn délután a szabadtéren végezték a munkát a fiúk. Kedden két foglalkozás volt, délelőtt a szokásos konditermi foglalkozás helyett hóeltakarítás színesítette a programot, így elhárult az akadálya annak, hogy a nap második felében már a műfüves pályán tartson tréninget a szakmai stáb.

Szerdán a SZEOL ellen játszunk

A közös felkészülés második hetére kitűzött feladatokat kezdte meg hétfőn a csapatunk. Kezdésként délután a műfüves pályán végezték a munkát a fiúk.

Kispesten megkezdjük a tesztek sorát

Edzőmeccsel zárja az első heti közös gyakorlást a csapatunk, amely szombaton 13 órától a Budapest Honvéd-MFA U19-es együttese vendégeként lép pályára, a Magyar Futball Akadémián.

Vinya és Thomas Körösladányban folytatja

Hivatalosan két labdarúgónk is távozott a szerdai nappal. Vincze Dániel és Prasler Thomas Michel egyaránt a megye I. osztályú Körösladány MSK együttesében folytatja tovább pályafutását.

Összeállt a bajnokság tavaszi időrendje

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága január 23-i ülésén meghatározta az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja tavaszi idényének játéknapjait, illetve a mérkőzések kezdési időpontjait.

Megkezdődött a kollektív munka

Az idei év első közös gyakorlását tartotta meg hétfőn a csapatunk. A játékosok egyéni edzésterv alapján év eleje óta dolgoznak, a bajnokság rajtjáig hátralévő hat hetes időszakot pedig kollektíven teljesítik Boros Tibor szakmai koordinátor irányelvei alapján.

Boldog születésnapot, Ákos!

Ma ünnepli 23. születésnapját csapatunk védője, Vincze Ákos.

Megkezdődött az irányított házi munka

Január 21-én találkoznak először a csapatunk játékosai, illetve a szakmai stáb tagjai. A közös alapozásig még bő két hét van, de a labdarúgók már javában végzik az irányított „házi feladatokat”.

Boldog születésnapot, Csabi!

Ma ünnepli 35. születésnapját csapatunk asszisztensedzője, Hajdu Csaba.

A célokat teljesítették a fiúk

Második évét tölti a honi labdarúgás harmadik vonalában a csapatunk, amely a vezetés tervei szerint szerette volna felülmúlni az előző évben elért 8. helyet. A cél érdekében a menedzsment jelentős erősítéseket hajtott végre a nyári felkészülés megkezdése előtt. A keret átformálása meghozta a várt eredményt: a téli holtidényben a Keleti csoport 4. pozícióját foglalja el a gárda, melynek féléves produktumáról Boros Tibor szakmai koordinátor beszélt.

Évzárásként az esztendő meccse jön

A nyári alapozás kezdetekor aligha gondolta volna bárki is, hogy nem csak az idény első, de az utolsó meccsét is a Tiszakécske ellen játssza majd a csapatunk! A júliusi felkészülési találkozó az NB II-be frissen felkerült Tisza-parti városba vitt bennünket, most pedig a Magyar Kupa hozza Gyarmatra a kécskei alakulatot. A júliusival ellentétben, ez a csata már tétre megy: egészen pontosan a 16 közé jutásért mérkőzünk velük.

Boldog születésnapot, Laci!

Kerek jubileumát ünnepli Csillag László, csapatunk asszisztens edzője és elemzője, aki ezen a napon tölti be 50. életévét.

Körvonalazódik a téli tesztmeccsek partnerlistája

Bár az idény csak a jövő szerdai hazai Magyar Kupa mérkőzéssel ér véget csapatunk számára, a szakmai stáb már a tavaszi szezont, pontosabban az arra való felkészülést tervezi.

Ketten kihagyják a tavaszi nyitányt

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága november 27-i ülésén az alábbi, a Keleti csoportot érintő határozatokat hozta.

Nyerni kell, hogy terven belül telelhessünk

Vasárnap a tavaszról előrehozott első körrel lezárul az őszi idény az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Csapatunk Nyírbátorban lép pályára, ám ezzel még nem ér véget a feladatok sora, mivel a Magyar Kupában is versenyben vagyunk, ahol december 5-én az NB II-es Tiszakécskét fogadjuk.

Nagy Tibor az ősz tipp királya

A bajnokság végeztével elérkezett a záróra a tipp párbaj rovatunkban is, ahol a bajnoki fordulók előtt játékosaink véleményét kértük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére.