Megtört a jég és az erzsébeti „átok”

Két elvesztett rangadó után a harmadikat sikerült megnyernie csapatunknak, hiszen egy hajrában szerzett góllal értékes 3 pontot gyűjtöttünk be Pesterzsébeten. Két sikertelen kísérlet után harmadik nekifutásra tudtuk felülmúlni otthonában a kiváló erőkből álló „Lizát”, ezzel végre „beiratkoztunk” a bajnokságba.

Erzsébeti SMTK–Füzesgyarmati SK 01 (00)

Mély veremből jöttünk vissza

Az új bajnokság második rangadóján is pont nélkül maradt csapatunk, amely a mérsékelt kezdeti teljesítmény miatt túl nagy előnyt adott a tavaly még NB II-ben szereplő Ceglédnek, és ezt a vendégek köszönték szépen!

Füzesgyarmati SK–Ceglédi VSE 12 (02)

Fortuna billentette ki a mérleg nyelvét

Rangadóvesztéssel kezdtük az új bajnoki évet. A Keleti csoport tavalyi ezüstérmese otthonában maradtunk alul egy „fél” góllal, ám ez is három pontot jelentett a Jászberénynek.

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 10 (10)

Sikeres bajnoki főpróbát tartottunk

Sikeres bajnoki főpróbát tartott vasárnap a csapatunk, amely a megye I. osztálynak megfelelő, román IV. ligás Livada gárdáját múlta felül gólzáporos 90 percet produkálva.

Füzesgyarmati SK–Unirea Embrak Livada (romániai) 92 (51)

Taksonyban tudtunk nyerni

Szombaton délután az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában szereplő Taksony otthonában volt jelenése a csapatunknak. Az első félidő a pálya rejtelmeinek felfedezésével telt, a másodikban már játék, helyzet és gól is volt. Ez utóbbiból hármat is rúgtunk, mégis szűken nyertünk!

Taksony SE–Füzesgyarmati SK 12 (00)

Döntetlent értünk el a Kórház utcában

Döntetlenre végződött csapatunk szerda délutáni tesztmérkőzése Békéscsabán. A Kórház utcai stadionban az NB II-es megyeszékhelyi gárda várt a fiúkra, igaz a kezdőjükben figyelembe vett labdarúgók közül többen is felmentést kaptak erre a 90 percre. Ettől persze még erős alakulattal kellett felvenni a versenyt, de ahogyan a 2–2-es végeredmény mutatja, álltuk a sarat.

Békéscsaba 1912 Előre–Füzesgyarmati SK 22 (00)

Fáradt csapatok meccseltek

A második hazai mérkőzésünket is kapott gól nélkül hozta le a csapatunk, amely szombaton Lukács Zsombor büntetőjével és Popescu Robert akciógóljával legyőzte a megye I. osztályú bajnokot.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II. 20 (10)

Félóra után elveszett a kezdeti lendület

Vereséggel zárta a második tesztmeccsét a csapatunk. Szerdán délután az NB II-be visszajutó Szeged vendégei voltunk, amely frissebbnek és lendületesebbnek bizonyult.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Füzesgyarmati SK 50 (20)

Hárman is duplázni tudtak

Magabiztos győzelemmel kezdte az edzőmérkőzések sorát csapatunk. Székely Dávidék a szombat délelőtti találkozón 8 gólt rúgtak a Gödöllőnek, amely a Pest megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese volt.

Füzesgyarmati SK–Gödöllő SK 80 (40)