Növeltük előnyünket a tabella élén

Zsinórban a nyolcadik meccsét is eredményesen zárta csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati 10. fordulójában. Három védőnket nélkülözve, kissé tartalékosan sikerült legyőznünk a Tállyát a kiválóan játszó Máriusz duplájával. Mivel a közvetlen riválisaik nem tudtak nyerni, így immár 2 pontnyi előnnyel vezetjük a Keleti csoport mezőnyét a Jászberény előtt.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 12 (01)

Történelmi tett: élre állt a csapatunk!

Zsinórban a hetedik győzelmét aratta vasárnap csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A Putnokot győztük le hazai környezetben és ezzel átvettük a vezetést a Keleti csoportban.

Füzesgyarmati SK–FC Putnok 32 (11)

Hat perc alatt fordítottuk meg!

Zsinórban hatodik bajnoki sikerét aratta vasárnap csapatunk, amely a bajnokság 8. fordulójában az NB I-es játékosokkal megspékelt DVSC II. otthonában nyert. Nem is akárhogyan, hiszen a nagyerdei Stadionban lejátszott mérkőzés szünetében még a hazaiak álltak jobban két góllal, innen sikerült fordítani.

Debreceni VSC II.–Füzesgyarmati SK 23 (20)

Várhatjuk az újabb kupaellenfelet

Az elvárt magabiztossággal vette csapatunk a szombati Magyar Kupa mérkőzését, és jutott a sorozatban a  legjobb 64 közé. A megye I. osztályú Heves otthonában már a 4. perctől kezdve előnyben voltunk, és ki sem adtuk azt a kezünkből.

Hevesi LSC–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–1)

Tartjuk a lépést az élmezőnnyel

Előzetesen nem tűnt egyszerűnek, az eredményt tekintve mégis az idény legkönnyebb meccsét zárta vasárnap csapatunk, amely az élvonalbeli visszajátszókkal megtűzdelt DVTK tartalékjait múlta felül. A sikernek a fegyelmezett játék és a jó helyzetkihasználás volt a titka. A zsinórban aratott 5. győztes csatával tartjuk a pozíciónkat a mezőnytől egyre inkább elszakadó ötösben.

Füzesgyarmati SK–Diósgyőri VTK II. 40 (10)

Újabb három pont a „zsákban”

Gyöngyösön is folytatni tudta győzelmi szériáját a csapatunk, amely zsinórban negyedik bajnokiját nyerte meg a Mátra-alján. Ezzel a sikerrel egy helyet feljebb léptünk a tabellán, és már az ötödik helyen állunk.

Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK 01 (01)

Újabb eredményes idegenbeli portya

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg csapatunk, amely Hatvanból hozta el a három pontot vasárnap. Bár domináltuk a meccs döntő többségét, megnyugtató módon csak az utolsó harmadában tudtunk érvényt szerezni az addigi meddő mezőnyfölényünknek.

FC Hatvan–Füzesgyarmati SK 13 (01)

Két kapufa, két gól, három pont

Első őszi hazai sikerét aratta csapatunk, amely a bajnokság  negyedik játéknapján egy jól küzdő, lelkes Egert fektetett két vállra. A két gól mellett két kapufát is szereztünk, így a sikerünk jogosságához aligha férhetett kétség.

Füzesgyarmati SK–Eger SE 21 (11)

Megtört a jég és az erzsébeti „átok”

Két elvesztett rangadó után a harmadikat sikerült megnyernie csapatunknak, hiszen egy hajrában szerzett góllal értékes 3 pontot gyűjtöttünk be Pesterzsébeten. Két sikertelen kísérlet után harmadik nekifutásra tudtuk felülmúlni otthonában a kiváló erőkből álló „Lizát”, ezzel végre „beiratkoztunk” a bajnokságba.

Erzsébeti SMTK–Füzesgyarmati SK 01 (00)

Mély veremből jöttünk vissza

Az új bajnokság második rangadóján is pont nélkül maradt csapatunk, amely a mérsékelt kezdeti teljesítmény miatt túl nagy előnyt adott a tavaly még NB II-ben szereplő Ceglédnek, és ezt a vendégek köszönték szépen!

Füzesgyarmati SK–Ceglédi VSE 12 (02)

Fortuna billentette ki a mérleg nyelvét

Rangadóvesztéssel kezdtük az új bajnoki évet. A Keleti csoport tavalyi ezüstérmese otthonában maradtunk alul egy „fél” góllal, ám ez is három pontot jelentett a Jászberénynek.

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 10 (10)

Sikeres bajnoki főpróbát tartottunk

Sikeres bajnoki főpróbát tartott vasárnap a csapatunk, amely a megye I. osztálynak megfelelő, román IV. ligás Livada gárdáját múlta felül gólzáporos 90 percet produkálva.

Füzesgyarmati SK–Unirea Embrak Livada (romániai) 92 (51)

Taksonyban tudtunk nyerni

Szombaton délután az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában szereplő Taksony otthonában volt jelenése a csapatunknak. Az első félidő a pálya rejtelmeinek felfedezésével telt, a másodikban már játék, helyzet és gól is volt. Ez utóbbiból hármat is rúgtunk, mégis szűken nyertünk!

Taksony SE–Füzesgyarmati SK 12 (00)

Döntetlent értünk el a Kórház utcában

Döntetlenre végződött csapatunk szerda délutáni tesztmérkőzése Békéscsabán. A Kórház utcai stadionban az NB II-es megyeszékhelyi gárda várt a fiúkra, igaz a kezdőjükben figyelembe vett labdarúgók közül többen is felmentést kaptak erre a 90 percre. Ettől persze még erős alakulattal kellett felvenni a versenyt, de ahogyan a 2–2-es végeredmény mutatja, álltuk a sarat.

Békéscsaba 1912 Előre–Füzesgyarmati SK 22 (00)

Fáradt csapatok meccseltek

A második hazai mérkőzésünket is kapott gól nélkül hozta le a csapatunk, amely szombaton Lukács Zsombor büntetőjével és Popescu Robert akciógóljával legyőzte a megye I. osztályú bajnokot.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II. 20 (10)

Félóra után elveszett a kezdeti lendület

Vereséggel zárta a második tesztmeccsét a csapatunk. Szerdán délután az NB II-be visszajutó Szeged vendégei voltunk, amely frissebbnek és lendületesebbnek bizonyult.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Füzesgyarmati SK 50 (20)

Hárman is duplázni tudtak

Magabiztos győzelemmel kezdte az edzőmérkőzések sorát csapatunk. Székely Dávidék a szombat délelőtti találkozón 8 gólt rúgtak a Gödöllőnek, amely a Pest megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese volt.

Füzesgyarmati SK–Gödöllő SK 80 (40)