Hamarjában új forgatókönyv után kellett nézni

Második szabolcsi ellenfelével is megosztozott a pontokon csapatunk, amely az NB III-as bajnokság 2. fordulójában Sényőn végzett döntetlenre. A fiúk egy figyelmetlenség miatt hamarjában hátrányba kerültek, a meccs finisében azonban sikerült menteniük a menthetőt.

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 11 (10)

Nem volt szerencsénk a befejezéseknél

Döntetlenre végződött csapatunk hazai premierje az NB III-as labdarúgó-bajnokság szombati nyitányán. A kapu előtti pontatlanságoknak köszönhetően veszítettünk két pontot, a szívósan védekező és szerencsés körülmények között egyenlítő Nyírbátorral szemben.

Füzesgyarmati SK–Nyírbátor FC 11 (10)

Kiváló erőkből álló ellenfelet győztünk le

Ragyogó bajnoki főpróbát tartott csapatunk, amely egy héttel az NB III-as őszi nyitány előtt a román III. ligás Sănătatea Kolozsvár ellen diadalmaskodott. A szombati tesztmeccs első félidejének derekán szereztük meg a vezetést, a második játékrész során pedig további 3 találat zsúfolódott 6 percbe, és ebből kettőt is a mi labdarúgóink jegyeztek.

Füzesgyarmati SK–CS Sănătatea Kolozsvár 31 (10)

A második félidő rávilágított a hibákra

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt utolsó előtti edzőmérkőzését játszotta csapatunk. A vendég a megye I. osztályban újonc orosházi gárda volt, amely számos húsz év alatti fiatalt vonultatott fel. Biztos győzelemmel zártunk, az igyekezetükért azonban a vendégeinket sem érheti szemrehányás.

Füzesgyarmati SK–Orosházi MTK-ULE 1913 60 (40)

Egyszer fent, egyszer lent

A nagy múltú és szebb jövőt érdemlő egyszeres magyar és román bajnok Nagyváradi AC otthonában tesztelt szombaton csapatunk. A negyedik ligába frissen felkerülő házigazdák kellemes edzőpartnernek bizonyultak, a formába hozás időszakába éppen csak belépő Boros-legénységnek.

Nagyváradi AC–Füzesgyarmati SK 25 (02)

Székely Dávid találata győzelmet ért

A Kecskemét elleni múlt szerdai siker után újabb hazai győztes tesztmeccset zárt csapatunk. A mai vendég a jó erőt képviselő, sok fiatalt szerepeltető román második ligás Luceăfarul Nagyvárad volt, amely az előző évet 8. helyen zárta.

Füzesgyarmati SK–Luceăfarul Nagyvárad 10 (00)

A fáradtság hibákat szült

Immár a harmadik felkészülési mérkőzését vívta szombaton délelőtt a csapatunk, amely a második vonalból kieső Szeged 2011 vendégeként lépett pályára. A nagyon komoly erőt képviselő házigazdák az első félidőben egy egyéni hibára lecsapva szereztek vezetést, szünet után pedig fokozva a nyomást büntetőből állították be a végeredményt.

Szeged 2011-G. A.–Füzesgyarmati SK 20 (10)

Győztes hazai premier

Első hazai tesztmérkőzésén fegyelmezett, helyenként ötletes játékkal győzte le csapatunk a Közép csoport újoncának számító Kecskeméti TE együttesét. 

Füzesgyarmati SK–Kecskeméti TE 30 (20)

Eltüntettük az osztálykülönbséget Tiszakécskén

Az NB II-be frissen feljutó Tiszakécske otthonában kezdte meg szombaton a felkészülési mérkőzések sorát csapatunk. Sok sérültünk nem állhatott rendelkezésre, ráadásul három próbázónak is lehetőséget biztosította  stáb, de a fiúk így is  remekül megállták a helyüket és döntetlennel zárták a 90 percet.

Tiszakécske VSEFüzesgyarmati SK 11 (0–1)

A csoport legeredményesebb újonca lettünk

Vereséggel zárta csapatunk az NB III-as labdarúgó-bajnokságot. A gárda Borsodban maradt alul, a kiesés veszélye által fenyegetett Tállya „albérletében”, ezzel a Keleti csoport legeredményesebb újoncaként, 8. helyen zárta az évet.

Tállya KSE–Füzesgyarmati SK 2–1 (1–1)

Hazai döntetlennel búcsúzott a csapat

Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésén döntetlenre végzett csapatunk, amely hiába vezetett két alkalommal, így is csupán egyetlen pontot tudott otthon tartani a véleményes büntetőkből kétszer egyenlítő Tiszaújvárossal szemben. A fiúk a 8. helyről várhatják az utolsó hétvégét.

Füzesgyarmati SK–FC Tiszaújváros 22 (21)

Álmosak és tompák voltunk

Elmaradtak az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményüktől, így pont nélkül kellett hazatérniük Miskolcról labdarúgóinknak. Tompán, álmosan játszottak, elöl az átlövéseket leszámítva kevés veszélyt jelentettek, hátul pedig egy szarvashiba végzetesnek bizonyult. Csapatunk ezzel helyet cserélt legyőzőjével a tabellán, a 7. pozícióból várhatja az utolsó két fordulót.

Diósgyőri VTK II.Füzesgyarmati SK 20 (0–0)

Bravúrosan teljesítettek a kiesésre álló csapatok

Pénteken egy, szombaton 3 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 28. fordulójában, ahol a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok alaposan magukra találtak.

Mindössze egy gól esett vasárnap

Vasárnap 2 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 27. fordulójában, de csak egyetlen találat született. A látogatók részéről pedig folytatódott az előző napi terméketlen „trend”.

Ez a siker tehermentesített bennünket a hajrára

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában magabiztos hazai győzelemmel folytatta szereplését csapatunk. A fiúk a kieső helyen tanyázó Balassagyarmatot verték, az otthon tartott 3 ponttal pedig a jövő évi harmadosztályú tagságunkat is kiharcolták.

Füzesgyarmati SK–Balassagyarmati VSE 30 (10)

Gól nélkül maradtak a vendégcsapatok

Ezen a hétvégén a 27. forduló mérkőzései kerülnek előtérbe az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában. Szombaton öt találkozót játszottak, egyetlen kivétellel mindannyin hazai siker született. Érdekesség, hogy a vendégek rúgott gól nélkül maradtak.

Terv szerint alakult minden

Gól nélküli döntetlent ért el a Jászberény gyöngyösi albérletében csapatunk, amely taktikus célfocival teljesítette a 26. fordulóra kitűzött célt, a pontszerzést.

Jászberényi FCFüzesgyarmati SK 0–0

Nem hoztak gólt a vasárnapi meccsek

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 26. fordulója vasárnapi mérkőzésein egyetlen gól sem született, pedig három helyszínen is vártak rá a nézők.

Két-két hazai és vendégsiker jutott szombatra

Szombaton 4 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 26. fordulójában. Két helyszínen hazai, kettőn vendégsiker született.

Bajnokavatás Monoron

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában három vasárnapi mérkőzéssel zárult a 25. forduló műsora.

Két-két döntetlen és hazai siker

Míg csapatunk ezen a hétvégén szabadnapját tölti, addig a riválisokat pályára szólítja a bajnoki menetrend. Szombaton 4 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 25. fordulójában.

Túl sokat hibáztunk elöl és hátul

Az NB III-as labdarúgós-bajnokság 21. fordulójából elnapolt meccset pótolt szerdán csapatunk, amely sorozatban öt hibátlanul lehozott hazai mérkőzés után szenvedett vereséget a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. A Csank János vezette Gyöngyös rabolta el a 3 pontot, amely mindvégig fegyelmezetten védekezett és kíméletlenül lecsapott a hibáinkra.

Füzesgyarmati SK–Gyöngyösi AK 1–4 (0–2)

Magabiztos volt az éllovas

A sajátunkkal együtt 4 mérkőzés szerepelt vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 24. fordulójában.

Toca Bogdan jókor volt jó helyen

A fővárosból tért haza pontosan csapatunk vasárnap délután. A bajnokság 24. fordulója keretében a Csepeli stadionban léptünk pályára, az MTK Budapest második számú egysége alkalmi otthonában, ahol izgalmas végjátékban született meg a döntetlen.

MTK Budapest II.Füzesgyarmati SK 1–1 (0–0)

A Gyöngyös győzelemmel hangolt szerdára

Szombaton 3 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 24. fordulójában. Döntetlenből, hazai és idegenbeli sikerből egyaránt kijutott.

Tandemben közlekedünk a Tiszaújvárossal

A Füzesgyarmat–ESMTK találkozó mellett egy másik mérkőzést is pótoltak szerdán az NB III-as pontvadászat 19. fordulójából. A párhuzamos 90 perc is hazai sikert hozott Tiszaújvárosban.

Értékes három pontot hozott a célfoci

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójából elnapolt mérkőzést pótolt szerda délután a csapatunk, amely folytatta tavaszi remek szereplését. A második hazai találkozón a tabella második helyén álló ESMTK kapitulált, amely a mezőnyben jól adogatott, de a kapura veszélytelennek bizonyult. Az újabb 3 ponttal az 5. helyre léptünk fel a tabellán.

Füzesgyarmati SK–Erzsébeti SMTK 20 (1–0)

Monori és diósgyőri siker zárásként

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában két vasárnapi mérkőzés zárta le a 23 forduló programját.

Csak nálunk maradt pont nélkül a vendégcsapat

Szombaton a mi párharcunk mellett további 4 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 23. fordulójában.

Sikeres hazai premier

Eredményesen sikerült a tavaszi hazai premier csapatunknak, amely gyengébb első és ötletesebb második félidei játékkal múlta felül a kieső helyen tanyázó Tiszafüredet. Ezzel a sikerrel immár a 7. helyet foglaljuk el a tabellán, és pozícióban is sokat javítottunk az eddigi helyzetükön.

Füzesgyarmati SK–Tiszafüredi VSE 2–1 (0–0)

Győzelmével előzött a Diósgyőr

Vasárnap 3 mérkőzést rendeztek az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 22. fordulójában. Két helyszínen döntetlen született, Miskolcon pedig hazai sikernek tapsolhattak a nézők.

Kedveztek a szombati eredmények

Szombaton 4 mérkőzést játszottak az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 22 fordulójában. Két pályán hazai, kettőn vendégsikerrel zárult az aktuális párharc.

A Monor most ennyivel előrébb tart

Nem bírt csapatunk a listavezetővel, az NB III-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati mérkőzésén. A fiúk az első félidőt egálra hozták, de a szünet utáni pár perces rövidzárlatukat kihasználva, másodszor is vezetést szerzett a Monor, amit már nem tudtak kompenzálni.

Monori SEFüzesgyarmati SK 2–1 (1–1)

Nekünk kedvező eredmények születtek

A miénkkel együtt 5 mérkőzést pótoltak szerdán az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja tavaszi nyitó fordulójából.

Önbizalmat és erőt adó győzelem

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában elmaradt mérkőzéseket pótolták szerda délután. Csapatunk számára előzetesen komoly kihívást jelentett a télen jelentősen megerősített DEAC, amely az idei három tétmeccsét veretlenül hozta le. Ezen a napon azonban nem tudta az eddigi formáját nyújtani, köszönhetően a taktikailag érett játékunknak, illetve pontrúgásaiknak, melyekből 4 találatot is elértek támadóink.

Debreceni EACFüzesgyarmati SK 0–4 (0–2)

Putnoki sikerrel zárult a forduló

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportja 21. fordulójának vasárnapi műsorában egyetlen találkozó szerepelt, igaz az akár a bronzérem sorsára is kihatással lehet.

A kényszerszünet ellenére nem veszítettünk pozíciót

Bár a mi mérkőzésünk megrendezését a játékvezető meghiúsította, az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában teljes volt a nagyüzem. A 21. forduló keretében 5 meccset játszottak le, vasárnapra már csak a Putnok–MTK párharc marad.

Döntetlenre futotta az élen álló triónak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a mi párharcunkat is beleértve hat vasárnapi mérkőzést játszottak a 21. forduló keretében. Számos helyen született meglepő eredmény, többek között a Monor is pontot vesztett hazai környezetben.

Végre Fortuna is velünk volt!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában idegenben aratott bravúros és értékes győzelmet csapatunk. A fiúk hátrányból fordítva, remekbe szabott hajrával, izgalmas körülmények között hozták haza a 3 pontot Nyírbátorból, mellyel a 8. helyre léptek fel a tabellán.

Nyírbátori FCFüzesgyarmati SK 1–2 (1–0)

Szombati hazai sikerek

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 20. fordulója keretében két mérkőzést játszottak le szombaton. Debrecenben és Múcsonyban is hazai siker született.

Elmaradtak a vasárnapi mérkőzések

Két mérkőzés maradt vasárnapra az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti-csoportjának 19. fordulójában, azonban mindkét helyszínen játékra alkalmatlannak bizonyult a játéktér.

Nem nyert hazai csapat – talán jobb is így!

A szombatig lehullott jelentős csapadék hatására a füves pálya jelentős része víz alá került, emiatt elmarad a mai ESMTK elleni bajnoki találkozó és vele Popescuék mezavatója. A két klub megállapodása alapján április 4-én, szerdán 16 órától újból megpróbálnak játszani a felek.

Hazai sikerek napja

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 18. fordulója keretében vasárnap négy mérkőzést játszottak le és valamennyi helyszínen hazai siker született.

Meglepetés Debrecenben

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 18. fordulója szombati programjában csapatunk mérkőzése mellett további három találkozó szerepelt.

Minden árnyoldalát megmutatta nekünk a futball

Balszerencsés vereséggel kezdte meg tavaszi szereplését csapatunk, amely a tabella 5. helyén álló Putnok alkalmi otthonában egy félidőt töltött emberhátrányban, de még így is reális esélye volt a pontszerzésre, azonban a túlórában a hazaiak megszerezték a 3 pontot érő találatot.

Putnok FCFüzesgyarmati SK 3–2 (2–1)

Döntetlen Gyöngyösön

Döntetlenre végződött Gyöngyösön az NB III-as labdarúgó-bajnokság 17. fordulója keretében lejátszott egyetlen vasárnapi mérkőzés.

Balassagyarmaton nyert a listavezető

Egyetlen szombati mérkőzés szerepelt az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának évadnyitó fordulója programjában.

Helyzetkihasználásban kell még javulni

Az utolsó előtti tesztmérkőzését játszotta szerdán csapatunk, amely az NB III-as bajnokság Keleti csoportja utolsó előtti helyén álló Makó otthonában lépett pályára és sok helyzetet kialakítva aratott magabiztos győzelmet.

Makói FCFüzesgyarmati SK 13 (11)